В нашето съвремие външният вид е от все по-голямо значение

...
В нашето съвремие външният вид е от все по-голямо значение
Коментари Харесай

Защо е хубаво да обичаме ТЯЛОТО си такова, каквото е

В нашето съвремие външният тип е от все по-голямо значение за хората, което кара доста от тях да се подлагат на съществени ограничения, с цел да изваят фигурата си. Но истината е, че това няма да ни направи по-щастливи, а даже в противен случай. Най-здравословният и верен вид е да заобичаме тялото си такова, каквото е. Приемането му не значи пренебрегване на въшния тип, то още веднъж може да включва в себе си тренировки и уравновесено хранене. Но акцентът е върху това да се заобичаме без да се влияем от непознатите стандарти за хубост и хубаво тяло. Ето и няколко значими аргументи за какво:

По този метод привличаме положителна сила

Когато излъчаваме убеденост и пристъпваме със самочувствие, близките усещат това, както и когато вървим с наведена глава и позор. Затова излъчването ни се трансформира радикално, когато се заобичаме по метода, по който сме основани. Енергията към нас се трансформира и притегля също позитивни хора и дейности.

Неприемането на тялото води до депресивни положения

Освен че с омразата към тялото си може да достигнете до депресивни положения, тези мисли могат да отключат и съществени болести. Когато мислим отрицателно за себе си привличаме неприятното въодушевление, напрежението, мудността, неналичието на сила и мотивация и така нататък

Ще сте заредени с повече сила

Негативното мислене се отразява на общото ни положение – като се изключи че постоянно не сме в въодушевление, можем да се усещаме и непрекъснато отпаднали и демотивирани. Но когато заобичаме тялото си и му отдаваме нужните грижи, ще сме заредни с сила и позитивни страсти за спортуване, занимания, а също ще подобрим стойката, излъчването и увереността си.
Мислят единствено за себе си: за какво нарцисистите имат неприятна памет
Хората с нарцистични черти помнят зле имената на нови познати и друга информация заради обстоятелството, че обръщат прекалено много внимание своята...
Прочети повече
Ще се научите да почитате себе си

Липсата на почитание към личната същина може да докара още веднъж до тромавост, промяна на настроенията, горест и други положения, а даже постоянно се оставяме да бъдем манипулирани и следени. Но когато се научите да се цените, да се почитате и обичате, без да се обвинявате за това по какъв начин изглеждате, нещата радикално ще се трансформират. Ще усетите и смяната в другите, които също ще стартират да се отнасят с нужното почитание към вас.

Ще концентрирайте силата си в друга област

Неприемането на тялото ни и непрекъснатото фокусиране върху слабите ни места ни пречат да се фокусираме върху други, по-важни за осъществяване цели и задания. Когато се научим да не се тормозим от външния си тип и даже го заобичаме, ще сме доста по-мотивирани и ще успеем да надграждаме качествата си, които сме оставили на назад във времето поради минусите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР