В нашата болница няма хирургия, ортопедия и кардиохирургия и без

...
В нашата болница няма хирургия, ортопедия и кардиохирургия и без
Коментари Харесай

Обединяването на педиатрията и болница Лозенец нямало да реши проблемите

В нашата болница няма хирургия, ортопедия и кардиохирургия и без тези основни други звена, сложна детска грижа няма по какъв начин да бъде осъществена. има добра клиника по педиатрия, само че не съм уверен дали останалите структури могат да работят с деца. Това съобщи шефът на профилираната болница за интензивно лекуване по детски заболявания " Проф. доктор Иван Митев " доктор Благомир Здравков пред Българска национална телевизия.

По думите му значим е екшън проектът, който се планува при (на детската болница Проф. доктор Иван Митев и болница " Лозенец " ) С обединяването на двете лечебни заведения не се вземат решение съществени проблеми, уточни доктор Здравков и добави, че е доста значимо къде стои при новите ръководещи политиката за детското опазване на здравето.
 Стойчо Кацаров задействал сливането на болница
Стойчо Кацаров задействал сливането на болница " Лозенец " с педиатрията

Започна митингът на работещите в болница " Лозенец "

Относно изказванието, че персонално поради мен се прави преобразуването, мога да кажа, че аз и на следващия ден да не съм шеф, могат да работя като елементарен доктор на всички места, безапелационен бе доктор Здравков. Той се надява на добър разговор с новия здравен министър проф. Асен Сербезова, тъй като активността на лечебните заведения няма по какъв начин да върви без поддръжката на страната.

Според него доста години детското опазване на здравето било приоритет единствено на думи, а дейности нямало. Педиатрията разполага с добра здравна инсталация с помощта на Българската Коледа и дарения, само че липсват структурни звена от образната диагностика.

Идеята на комплексната педиатрична грижа е всички експерти, работещи с деца, да бъдат на едно място. Този проблем не бил дефиниран като подобен, само че без дефиниция на казуса той няма по какъв начин да бъде решен, изясни Здравков.
 Механичното преместване на Педиатрията в
Механичното преместване на Педиатрията в " Лозенец " не е задоволително

В детската болница трябвало да се влеят и звената от ИСУЛ, Кардиологията, Пирогов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР