В надпреварата за зрителски интерес телевизиите се надпреварват коя по-екстремно

...
В надпреварата за зрителски интерес телевизиите се надпреварват коя по-екстремно
Коментари Харесай

Скочиха срещу Джаферович: Ужасно мрънкало!

В конкуренцията за зрителски интерес малките екрани се надпреварват коя по-екстремно риалити да покаже. По БТВ започва " Фермата “ където се събраха 25 индивида на брега на язовир Диканя. Условията са тежки, участниците спят на открито, а дневната дажба за всички нищожна.

На огромен апетит са подложени и групата хора, участващи в " Игри на волята “ по Нова телевизия. Всеки яде каквото откри. Освен апетит и студът не е за занемаряване, всички се оплакаха от недоспиване и разбиране. На някои им липсваше утринното кафе, само че " ресторантът “ на брега не работи.

И до момента в който спечелилите се натъпкаха в резиденцията, останалите не престават да гладуват, което в допълнение изостри взаимоотношенията. Най-лошо усещане обаче остави у феновете Жени Джаферович, която заплете интриги през цялото време.

И така… бяха ни нужни 3 епизода, с цел да разберем дразнителя на сезона – Джаферович… тегавата поучителна майка в действие… 

Що все си мисля, че тая жена Джаферович е вкарана във формата, с цел да основава интриги. Не знам може и да бъркам, само че по този начин наподобява.

Аз мислех че единствено мен ме нервира Джаферович, само че като чета мненията разбирам че не съм единствената.

Джаферович и Филип са тези, които ще съсипят племето. Двамата ще се надвишават кой е по-по-най и от цялата тази работа, ще си патят всички. Джаферович е извънредно мрънкало и със свръх самочувствие, което доста скоро ще ѝ изиграе неприятна смешка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР