В над 20-минутна реч в Разград днес лидерът на ГЕРБ

...
В над 20-минутна реч в Разград днес лидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов заплаши: Ако не спечеля, повече няма да ходя на избори

В над 20-минутна тирада в Разград през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи себе си за единствената опция на счупената страна и заплаши електората, че в случай че не го изберат на 2 октомври, повече няма да се явява на избори.

" Избирайте бе, благи мои! - сподели Борисов в типичния си звук. - Избирате тях - аз повече на акция за нови избори няма да вървя. Сега обикалям и ви давам какво да избирате. Да, мъчително ще ми е за моите гласоподаватели, за моите другари, за моите хора, само че очевидно народът по този начин ще е поискал. Какво да им изяснявам?! Пет пъти! ".

Бившият министър председател сподели, че това е най-лесната акция за ГЕРБ, тъй като страната е счупена. " Айде, преди нямаше с какво да сравня ", вметна той с лист за цената на тока в ръка. Борисов изброи куп неща, които без него вървят на неуспех - всичко бе в жанр: " Селяните са наши, а цената на олиото пораства. Защо?! ".

Лидерът на ГЕРБ се разгласи за най-опитния човек в ръководството " и изключително в геополитиката ", само че след това - " с цел да не прозвучи нескромно ", постави царя малко по-високо пред себе си. Каза, че се учи от предшествениците си, а не праща да ги арестуват и като загатна имената на Иван Костов, Първанов и дори Станишев, съобщи, че с тях до ден сегашен има разговор.

Борисов може и да е стъписал електората на ГЕРБ, само че някои видяха в опасността му искра вяра. Ето какво написа по този мотив във " Facebook " Любомир Аламанов:

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР