В началото на септември, на ръба на есента, слънцето е

...
В началото на септември, на ръба на есента, слънцето е
Коментари Харесай

Насладете се на живота с Mish Mash Fest и Stella Artois

В началото на септември, на ръба на есента, слънцето е най-жарко. Последните свободни моменти се нижат, дните се съкратяват, лятото си отива, само че ние няма да го пуснем! Не и преди да се насладим на новото издание на обичания ни   с бутилка Stella Artois в ръка.

Именно тъй като са “последните летни дни ”, ви каним на 10 и 11 септември на площад " Славейков " , с цел да отделим малко време и да се пренесем в света на някои от най-хубавите създатели, вложили доста обич в своите творения. Разбира се, няма да го създадем сами и жадни! Ще се насладим на тези дребни моменти в компанията на превъзходната и доста жанр.
 Георги Георгиев от БОЕЦ: Вече не могат да ни върнат в съветска орбита! 29 авг 2022 | Днес, 29 август, гражданската организация БОЕЦ инициира обсада на Министерски съвет от  19:00 часа, откакто...
Концепцията “Make time for The Life Artois ” ни приканва да отделим време, с цел да отпием от всеки миг с значимите за нас хора. Да отворим сърцето си, да си налеем бокал същинско белгийско съвършенство и да отпразнуваме любовта към живота с изключителния усет на Stella Artois.

 



Нека го създадем дружно на 10 и 11 септември на площад " Славейков " по време на Mish Mash Fest , до момента в който пазарим, поддържаме връзка и се радваме на живота с бира в ръка.

История

Казват,  че “всичко хубави става постепенно ” – точно по тази причина корените на Stella Artois могат да бъдат проследени чак до далечната 1366 година в белгийското градче Льовен. През тази година е учредена пивоварната Den Hoorn. „ Hoorn “ в превод от фламандски език значи „ рог “,  а рогът може да бъде забелязан и до през днешния ден в логото на марката.

Себастиян Артоа е приет за майстор-пивовар от Льовенската колегия на пивоварите през 1708 година Само 9 години по-късно той купува пивоварната Den Hoorn, а на 15 юни 1717 година я преименувана на „ Пивоварна Артоа “. През 1926 година, за Рождество, пивоварната сварява нова бира - чиста и искряща като звезда. Наричат я „ Stella Artois “ (stella значи „ звезда ” на латински).

Със съдействието на Stella Artois
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР