В началото на октомври миналата година, по време на международното изложение

...
В началото на октомври миналата година,
по време на международното изложение
Коментари Харесай

Най-мощният SUV на SKODA в полицейска униформа

В началото на октомври предходната година, по време на интернационалното ревю в Париж, станахме очевидци на световната премиера на KODIAQ RS- най-мощната дизелова кола и най-мощното предложение в SUV портфолиото на SKODA.

Английските полицейски управляващи очевидно са останали доста усещане от параметрите, които предлага , тъй като са си поръчали специфична негова версия за висоскоростни преследвания. Автомобилът е особено доработен спрямо предназначението си, като разполага с осветитално-сигнална система, радио-комуникационно съоръжение, тематично цветово осъществяване на екстериора и други.

SKODA KODIAQ RS е оборудвана с четирицилиндров двулитров TDI дизелов biturbo мотор, който е в положение да генерира максимална мощност от 239 конски сили и максимален въртящ миг от 500 Нм, и който е комбиниран с роботизирана седемстепенна предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела. Автомобилът се отличава от стандартната си версия със специфичен екстериорен пакет, включително предна решетка, релси на тавана, рамки на вратите и капаци на външните огледала, изпълнени в лъскав черен цвят, накрайниците на изпускателната система интегрирани в дифузьор под задната ризница, 20-цолови джанти, спортни седалки и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР