В началото на месец декември централата на „Инвестбанк“ отново засия

...
В началото на месец декември централата на „Инвестбанк“ отново засия
Коментари Харесай

Централата на „Инвестбанк“ засия с атрактивна инсталация

В началото на месец декември централата на „ Инвестбанк “ още веднъж засия с нова, атрактивна апаратура с мотото „ Покрай модерните упоритости да не забравяме българските обичаи “. Стилизирана българска шевица – елбетица, украсява фасадата на банката на столичния бул. „ България “. С топлите си цветове, тя носи посланието на благословия за здраве и естетика в живота на индивида.

„ Като българска банка, в навечерието на светлите празници Коледа и Нова година и идното председателство на страната ни на Европейски Съюз бихме желали още веднъж да напомним за изконните обичаи и националните знаци, с които се гордеем. Новата ни фасада е единствено началото на редица планове от цялостната ни стратегия за корпоративна обществена отговорност, в поддръжка на популяризирането на българските духовни и културни полезности и обичаи, които следва да развием през 2018 година “, показа Весела Джиджева – Член на Управителния съвет и Изпълнителен шеф на „ Инвестбанк “.

Заедно с инсталацията „ Покрай модерните упоритости да не забравяме българските обичаи “, „ Инвестбанк “ построи и светлинна коледна декорация и красива елха, за наслада на столичани и гостите на града, с която доста способства за подобряването на градската среда през празничния месец.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР