В началото на месец август музикалната медия Меломан.бг и сайтът

...
В началото на месец август музикалната медия Меломан.бг и сайтът
Коментари Харесай

10-те поп-фолк хита на лято 2014

В началото на месец август музикалната медия Меломан.бг и уеб сайтът „ 10-те най “ стартираха гласуването за поп-фолк шлагер на лято 2014. След много оспорвана конкуренция, резултатите са факт. Всички песни, включени в топ десетката, са потвърдени шлагери и с много изравнени индикатори и единствено фенският избор им отрежда разнообразни места в класирането. Изпълнителите на 10-те части умерено могат да се усещат спечелили – техните песни са едни от най-слушаните и желаните през отминаващото лято. Удовлетворени могат да се усещат и най-ревностните почитатели, споделяйки триумфа на любимците си. Едва ли някой ще бъде сюрпризиран от водачът в подреждането! Галена за следващ път потвърди нововъведение и усет към хитови композиции.

„ Хавана Тропика “ е безапелационният водач и поп-фолк шлагер №1 на лятото на 2014 година Парчето изкара шест седмици на върха в Топ 20 на Меломан.бг и досега има над 3 милиона гледания в YouTube. Галена взе участие в подреждането с още една ария. Това е “Точно в никакъв случай “, която, макар че излезе напролет, продължи да е измежду обичаните композиции на меломаните и през лятото, а избор им й отреди седмата позиция.

Андреа и „ Най-добрата “ е шлагер №2 на лято 2014. Песента е една от най-харесваните за интервала и бе една от най-аплодираните на лятното турне на Планета. Третата позиция почитателите отредиха за още един неоспорим шлагер – Джена и „ Неверници “. С две песни в хитовата десетка се включва и Преслава. „ Моето едва място “ е на пето място, а „ Пиши го несполучливо “ – на девето. А ето и цялостната класификация на 10-те най-любими поп-фолк шлагера на лято’2014.

1. „ Хавана Тропикана “ – Галена ft. DJ Живко Микс

2. „ Най-добрата “ – Андреа

3. „ Неверници “ – Джена

4. „ Стига “ – Фики

5. „ Моето едва място “ – Преслава

6. „ Ksafnika/Изведнъж “ – Анелия & Giorgos Giasemis ft. The Rook

7. „ Точно в никакъв случай “ – Галена

8. „ Студентка “ – Константин

9. „ Пиши го несполучливо “ – Преслава

10. „ Ще си приказваме отново “ – Борис Дали

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР