В началото на годината за първи път видяхме Уил Смит

...
В началото на годината за първи път видяхме Уил Смит
Коментари Харесай

Лоши момчета завинаги, Уил Смит, Мартин Лорънс и първи трейлър на филма

В началото на годината за първи път видяхме Уил Смит и Мартин Лорънс в кадър от " Лоши момчета вечно " (Bad Boys For Life).
Месеците минаваха и към третия филм за невероятните подвизи на служителите на реда Майк Лаури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс) нямаше никакви вести. Това обаче се промени през вчерашния ден, 4 септември, когато Sony пусна първи филмов откъс.

Виждаме, че годините са минали, само че Майк не се е трансформирал изключително доста. Продължава да залага на лъскавите и скъпи коли, както и да държи на външния си тип - въпреки всичко има известност на плейбой. Маркъс също не е мръднал, като изключим няколкото непотребни кг, които е качил, само че фамилният живот крие своите опасности.

Подходът им по отношение на нарушителите също е като в положителните остарели времена - Майк работи, без доста да му мисли, което в множеството случаи значи, че оставя след себе си съществени вреди. Маркъс пък, като по-разумен, се пробва да внася равновесие, само че не му се получава - както постоянно.

От филмовия откъс разбираме, че Маркъс Бърнет към този момент мисли за пенсиониране, тъй като интензивният живот на ченге стартира да му тежи. Пенсията обаче ще би трябвало да изчака, тъй като нарушител от предишното е вдигнал мерника на неприятните момчета. Това ги принуждава да тръгнат на една последна задача.

Трейлърът не ни разкрива нищо към злодея във кино лентата, само че сме сигурни, че във втория и това ще се случи. Виждаме обаче, че полицията има три свежи попълнения, изиграни от Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг и Чарлс Мелтън.

Премиерата на " Лоши момчета вечно " е на 17 януари /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР