В началото на годината трябва да кажа няколко думи за

...
В началото на годината трябва да кажа няколко думи за
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп /6 - 12 януари/

В началото на годината би трябвало да кажа няколко думи за дълговременния аспект Уран/Плутон. Той завършва след седемте си години мощно влияние от зодиакалните полета на Овен и Козирог. Разбира се, това не се слува за един земен ден, само че след края на 2017 все по-рядко ще се сещаме за негото влияние. Не по този начин стоят нещата през обсъжданата седмица.

Вибрациите от Уран/Плутон не престават да внасят напрежение. Ние би трябвало да обърнем внимание на техните послания:
Напрежение ще обхване личностите по върховете на публичната пирамида по целия свят. У елементарния човек, у редовия жител ще се загнезди чувството, че международната политика ври, а ръководещите не държат крепко кормилото на политическата каляска.
Богът на политиката Юпитер също влага своите условия все още. Той упорства да сме прозорливи и да се гради идното на основата на предишното. На 20 декември Сатурн влезе в знака на Козирог и ще остане там през слеващите три години. През тази седмица ще става думата най-много за неговия аспект с Меркурий. Планетата преди малко приключи напълно своята поредна ретроградна фаза. Мекрурий и Сатурн се сплотяват, с цел да предупредят, че ще нарасне вътрешното ни /често и душевно/ напрежение.
Психиката е онази наша същина, която през днешния ден ще е най-уязвима. За да съхраним вътрешния си баланс и да опазим нервите си, предлагам сърдечно през всички дни от интервала да се поддържа връзка повече с природата и с изкуството. Всеки да го направи съгласно желанията си.
В рамките на интервала транзитиращото Слънце има алъш-вериш с Венера. Последиците ще са изключително изявени на 6 и на 7 януари. Тогава мзаимоотношенията Слънце/Венера акцентират по характерен метод потребността ни от естетика в персоналния живот. Комбинацията от двете небесни тела чака да се държим симпатично, чаровно, да омайваме и да привличаме непознатото внимание. Така те подчертават върху нуждата от уравновесено държание у дома и отвън дома.

Овен

Не изкупувайте грехове с дарове

Вие се чувствате свободни и ви е прелестно да нямате натоварена стратегия. На 6 и на 7 януари осъзнавате, че имате какво да наваксате в областта на общуването. Само внимавайте - не изкупвайте " грехове " с дарове. Не се разрешават волности във връзка с парите. Сигурно ще ви се прииска и да сте публично ангажирани. Същевременно пояснямам, че през интервала е неуместно да се вършат промени в остарели каузи и връзки. Опитайте стъпките ви да ви водят напред към каузи, от които се въздържахте. Водете обстойни диалози с околните, пробвайте да си отворите душата си. Надявам се, че не сте затворили каналите на съгласие посред ви, тъй като ще ви се наложи да обсъждате значими планове.

Телец

В епицентъра на събитията

Няма съображение да си представяте лека и приятна седмица. Всака част от вашата стратегия се нуждае от добра организация. Предлагам метод за изплъзване от клопката на безплодната въртележка: започвайте деня с обичаните си занимания. Контактът ви с вибрациите на Слънце/Венера е колкото енергизиращ, толкоз и изтощаващ, с цел да се впускате в съществени прочувствени провокации. За да успявате в желанията си на 6 и на 7, както и на 10 януари, бъдете на първо място спокойни и уверени в себе си. Ако не можете да си позволите отпуска, почивка, не съжалявайте. Планетните трептения ви слагат в епицентъра на събитията. Редно е да сте там, където тежите. Последните два дни ще ви разрешат да обновите освен мислите, само че и проектите си за бъдещето.

Близнаци

Без разногласия, сменете метода

Осъзнавате какъв е вашият капацитет. Предстои ви да се докажете. Все отново, малко самообладание като в това време не позволявате да ви отклонят от намисленето. На 6 и на 7 януари имате време да обмислите тактиката си. В разсъжденията си не се ръководете от нормалните жалони. Търсете особеното, сменете метода си. Между 8 и 12 януарири ще участвате във значими срещи, ще вършиме контакти. Слънце/Венера трансформират общуването в изкуството. А вие се нуждаете точно от сходно разчупване на каноните. Нещо повече, нуждаете се от явен и неутрален съдник, както и корелатив за правилността на желанията си. Ще го откриете в лицето на непосредствен сътрудник, другар. След напрежението по Нова година дните са удобните и за развлечения. Разпускайте постоянно, когато ви остане свободна минута. И отново да припомня: апелирам, без разногласия.

Рак

Говорете или пишете - чакат концепциите ви

Отново ви е превзела фикс идея по разширение на професионално-служебните пълномощия. Властта и правото да определяте, да организирате и се разпореждате вземат своето от вашето успокоение и вие елементарно попадате в клопката на " киселите " настроения. Конфронтирате се даже със себе си. Как да завършите интервала с задоволство? Въздействието на квадратурата Уран/Плутно и наличието в Козирог на Венера изискват да се слушате в съвета, до момента в който сте ядосани на нещо или на някого: не пазарувайте, останете си у дома. Тази наклонност е най-силна на 8, 9 и 10 януари. Последните дни от интервала ще ви дават опцията да загърбите персоналните проблеми и да посветите време, сили, а и средства за реализацията на взаимни планове. Най-добре е да включите в тях повече хора. Срещайте се, гостувайте, говорете или пишете – дано всички чуят концепциите ви.

Лъв

Звездите работят за вас

Звездните трансформации работят за вас. Остава да разберете каква е посоката, в която те с наслада ще ви поддържат. Вярно е, че предпочитате да сте мощни и да налагате този имидж пред обществото. На прага на новата година, след борбите, които водихте, събитията все по-категорично изискват да сте независими в дейностите си, да отстоявате правата си, да вървите към задачите си без да слушате препоръки. Предлагам ви да си извършите проект по какъв начин да се отървете от ненужни движимости, решения или задължения. Слънцето и Венера са се отдалечили много от вашето поле и не ви гледат толкоз претенциозно както преди. Но това се оказва незадоволително при вас. Редно е да се въздържите от шерване на проектите си до 8 януари, с цел да не се окаже, че сте съобщили за нещо, от което ще се откажете. На 6 и на 7 януари подайте ръка за помиряване, в случай че е нужно.

Дева

Набелязвате задания за годината

Поставили сте си високи цели и градите тактика за постигането им. Моля, отдалечете хоризонта. Началото на годината е подобаващият миг за набелязване на мечтаното. Още повече, че размислите ви за това, което би могло да пристигна през 2018-та, ще разведрят настроението, ще ви накара да намалите темпото в работната сфера. Предлагам ви да си позволите къс отдих към 7 януари. Доверете се на силата, идваща от транзитиращото Слънце и Венера, които ви подготвят към комфорт и нравствен уют. Иначе има заплаха да се вглеждате ненужно сериозно в думите и държанието на колегата, на околните си. От това няма да произлезе нищо положително. Със сигурност, изнервянето ще навреди и на вас. Тъй като добре се справяте с писмените задания, ще се изненадате прелестно от себе си, в случай че се стегнете и приключите със наложителната по това време на годината преписка.

Везни

Пуснете дипломацията в приложимост

Динамиката на звездните положения ви разрешава да преценявате бързо от какво имате потребност и от какво да се лишите. Ще се изненадате какъв брой елементарно се разделяте с планове и стремежи. Разбира се, че това е волеви акт, а вие избрахте подобаващите средства за реализацията му. Няма по какъв начин да скрия, че противоположната страна на монетата на звездните въздействия е изострянето на сетивата ви в посока ревнивост, колебливост, сдържаност. За това се грижат Слънце и Венера. След 8 януари постоянно ще се случва сами да поставяте взаимоотношенията на тестване. Присетете се, че в този момент ви е нужно да се доверите на възприятието си за такт. Всичко ще е наред, в случай че дипломацията влезе в приложимост. След като си изясните какво задачите, нищо няма да е в положение да помрачи положителното ви въодушевление и положителния звук на атмосферата във вашия дом.

Скорпион

Сложете юзди на претенциите

Вашето самочувствие е положително. То ви подстрекава да пренебрегвате обещания, да забравите за положителния звук в общуването. Не се заигравайте. Поставете си жокери до къде да разпростирате претенциите си. Особено внимание заслужават взаимоотношенията. Ако прекрачите границите, очаквайте бурни разпри и препирни още на 11 и на 12 януари. Бързо обърнете листа, като измененията линията си на държанието. Със сигурност ще установите, че е изцяло допустимо да разполагате с повече време, в това число за себе си и по този начин ще осъзнаете, че е било безсмислено да сте настоятелни за дреболии. Тогава бихте могли даже да се заемете с осъществяване на проектите си за интервала. Ако ще пътувате, използвайте дните до 9 януари. Все отново, не отивайте надалеч. Нека пътуването е подчинено на съответна цел или на вашата активност.

Стрелец

Не се подавайте на внушения

Вълненията ви нямат край. През последните дни действате на цялостни обороти. Единствено сигурни и сполучливи се чувствате, в случай че сте заети с професионални каузи или ги обсъждате. На по този начин стоят нещата с персоналния живот. Сами разбирате, че в тази обстановка да се надявате на мира, е прекомерно самоуверено. Предлагам вместо това да се въоръжите с самообладание. Така няма да надграждате неодобрение, незадоволеност и да си казвате, че все на вас се падат сложните задания. Към 6 януари някои звездните конфигурации се трансформират. Вибрациите им към вашето Слънце ще упорстват освен да се гледате напред, само че и да не позволявате на страхове и разочарования да ви разстройват. Не се поддавайте на внушения, ограничете общуванията с непознати. Лошото въодушевление подкопава здравето. В това ще се убедите преди да изтече интервала, по тази причина повече усмивки.

Козирог

Проявете благотворителност и милосърдие

Убедена съм, че не е елементарно да се дистанцирате от делничния безпорядък и да се отдадете на проектите за приятни събития. И въпреки всичко. За да се случват по-бързо и качествено нещата в всекидневието ви, апелирам, на 8 и на 9 януарири да не изпускате от очи и най-малката детайлност, следете за осъществяването на програмата си за деня. Старайте се да показвате старание там, където се постанова и не пестете старания си за определяне или за възобновяване на значими контакти. На 11 и на 12 януари ще имате срещи, които ще трансформират настройките ви. Слънцето и Венера ви известяват, че е време да покажете благотворителност и милосърдие във връзка с близки и обичани хора. Намерете време да си поговорите с тях, да обърнете внимание на желанията на колегата, да разпуснете в уютна и позната конюнктура. Няма нищо по-важно в този момент.

Водолей

Отстъпете организацията на различен

Налага се да ви помоля да прочетете въведението. Констатацията, че управлявате живота си е прекомерно амбициозна. Вярно е, че Слънцето и Венера ви оказват помощ да имате вярна ориентирация в ситуацията, само че това не е задоволително. Към 8 януари в събитията се намесват още планетарни зависимости. Има възможност да се наложи да се занимавате с домашни и фамилни каузи, които настоятелно изискват от вас решения, реакции, присъединяване, съучастничество. Натрупването на дилемите ви изнервя, което ще си проличи по държанието ви. Моля, преценете авансово до какъв брой сте в положение да се раздавате – в прочувствен и веществен проект, с цел да не се окаже, че съвсем нищо не е останало за вас. На 7, 8 и на 9 януари стойте надалеч от ролята на уредник. Ако другиму делегирате права, си подсигурявате спокойни часове за персонални занимания.

Риби

Мъчат ви неразрешени проблеми от 2017-а

Не крийте страстите. Жестовете ви обаче издават, че сте напрегнати. Дори да не желаете, притеглят внимание. На 6 и на 7 януари се нуждаете единствено от едно – да ви оставят на мира. Душата и тялото ви копнеят за успокоение. Няма по какъв начин да се получи. Носите в мислите си неразрешените проблеми от предишни интервали. Огледайте ги добре. Не си мислете, че е безплодно занятие, макар че всичко това не ви разрешава да се отпуснете. Предлагам решение: използвайте дните за отмора и не предприемайте нищо значимо. И още нещо - не пътувайте. Убедена съм, че вкъщи или на работното място имате най-вече действия за извършване. Следващите три дати от календара - 8, 9 и 10 януари - са подобаващият миг за обсъждане на бъдещите планове, въпреки единствено на доктрина. Така ще се готови за утрешния ден и ще възвърнете самочувствието си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР