В началото на декември 2023 г. Microsoft препоръча на корпоративните

...
В началото на декември 2023 г. Microsoft препоръча на корпоративните
Коментари Харесай

Microsoft помоли потребителите да намалят броя на подпапките в пощенските си кутии в Outlook до 500 или по-малко

В началото на декември 2023 година Microsoft предложи на корпоративните консуматори с огромен брой подпапки в своите кутии в Outlook да понижат броя на подпапките до 500, а броят на подпапките да не надвишава 450, с цел да се избегнат проблеми с неточности при изпращане на имейли посредством Microsoft 365.

„ Когато употребявате Outlook Desktop за изпращане на е-поща, може да получите известие за недоставяне (NDR, Non-Delivery Report), което включва кода за неточност 0x80040305 “, се споделя в изказване на компанията.

В известието се показва, че имейлите не са достигнали до „ някои или всички “ получатели и ги поучава да изпратят известието по-късно или да се свържат с мрежовия си админ.

Съветът на Microsoft при пораждане на случай с NDR с код на неточност 0x80040305 е да:

да намалите броя на досиетата с подпапки до по-малко от 500, като в една кутия не би трябвало да има повече от 450 подпапки; да свиете всички папки на пощенската кутия, вместо да ги разгъвате; не кликвайте върху и не избирайте вариантите View on Server (Преглед на сървъра), Click here to view more on Microsoft Exchange (Кликнете тук, с цел да видите повече за Microsoft Exchange) и Include older results in search options (Включване на по-стари резултати в вариантите за търсене) в клиента Outlook; рестартирайте потребителско приложение и повторете горните стъпки, в случай че грешката при изпращане се появи отново;

През 2019 година Microsoft отстрани ограничаването от 500 папки в Outlook. Това решение беше ориентирано към обществените папки, само че не включваше сюжет по отношение на подпапките в пощенската кутия на потребителя.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР