В мрежата всеки ден се появяват зловещи снимки, от които

...
В мрежата всеки ден се появяват зловещи снимки, от които
Коментари Харесай

Тя разглеждала детските си снимки и видяла това. Сега то я преследва цял живот!

В мрежата всеки ден се появяват злокобни фотоси, от които ти настръхва кожата. Някои фотоси са толкоз загадъчни, че няма по какъв начин да ги подминем без да им отделим внимание. Днес ще ви покажем една такава!

Анастасия Перец разглеждала детските си фото албуми, когато ненадейно се натъкнала на една странна фотография. На нея момичето било единствено на 4 годинки. Само погледнете тези прелестни червени панталони!

Но цялата тази умилителност приключва, тъй като погледът отива малко по-нагоре… Виждате ли го? На заден декор се вижда по какъв начин до вратата на стаята стои друго момиче! Нямаше да има нищо притеснително, само че друго дете в този дом не е имало в никакъв случай!

 снимка-призрак

„ Първо си мислех, че може да отражение в огледалото, само че след това осъзнах, че това е изцяло друг човек. Така се уплаших, че започнах да викам и да рева “- признава към този момент порасналата Анастасия.

Разбира се, дамата не могла да остави нещата току-тъй. Тя се свързала с родителите си и почнала да ги разпитва кое е това момиче… Родителите в един глас твърдели, че не са виждали в никакъв случай това момиченце…

Едва след това Анастасия се свързала с екстрасенс и научила, че я преследва фантом на малко момиче. Ето истината за злокобната история! Май не ни се желае да разгледаме старите си снимки…

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР