В мрежата тече здрава подготовка за яйчено-доматен атентат срещу дует

...
В мрежата тече здрава подготовка за яйчено-доматен атентат срещу дует
Коментари Харесай

Яйчено-доматен атентат срещу дует "Ритон" за 45 годишнината им

В мрежата тече здрава подготовка за яйчено-доматен атентат против дует „ Ритон “.

В обществената мрежа Facebook към този момент има няколко групи, които възнамеряват да провалят концерта на дуета. Най-страшното е, че броят им се усилва лавинообразно.

Както към този момент стана ясно, Ритон възнамеряват да отбележат 45 години на сцената с огромен концерт на 3 ноември. Тези дни по медиите се завъртя информацията, че по този мотив са поканили Филип Киркоров като посетител звезда. За никого не е загадка, че съветският реализатор с български корени е покровител на Владимир Путин и поддържа напълно войната в Украйна. 

Именно близостта му с съветския президент е и една от най-коментираните тематики в Русия през последните няколко години. Освен това евентуално си спомняте, че Киркоров се отхвърли обществено от украинския президент Зеленски доста преди съветската инвазия. Тогава артистът изплака, че двамата били доста близки, даже неразделни и споделяли обща сцена, само че Володимир Зеленски го предал доста грубо.

Киркоров и дует Ритон са близки другари от дълги години. Руският артист с български корени даже подарил медальона на Здравко със признака на съветските окупатори в Украйна " Z ", който той носи непрекъснато.

Организацията на митингите против проявата на някогашния брачен партньор на Алла Пугачова в НДК започнаха след излъчени реклами за концерта по Българска национална телевизия. Заканите варират от блокиране на входовете на НДК до замеряне с развалени яйца и домати.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР