В мрежата се появиха твърдения за насилие над куче.Цветелина Колева

...
В мрежата се появиха твърдения за насилие над куче.Цветелина Колева
Коментари Харесай

Деца тормозят добродушно куче във Варна, целят го с камъни

В мрежата се появиха изказвания за принуждение над куче.

Цветелина Колева показа, че от много години към блок 36 във варненския квартал " Владиславово " живее кучето Сара. Животното било извънредно добродушно и кротко. Жената обаче твърди, че то постоянно е унизено от деца.

Децата посягали на кучето с пръчки и хвърляли по него камъни.

" Нечии отрочета постоянно идват и я нервират с пръчки и камъни. А за наглото им държание нямам думи. Реших да го спестя ", написа дамата в мрежата.

Жената показа и фотография, на която се виждат лицата на децата, за които се твърди, че тормозят кучето.

Цветелина Колева се надява родителите да си познаят децата и да им обяснят, че дразненето на куче не е игра.

" Немалка част от днешните родители нямат потенциала да възпитават. И да си познаят детето в тази обява, едва ли това ще докара до някакво позитивно развиване. След година-две ще стартират да трошат, след това да драскат по спирки, здания, коли, след това ще се продрусат и по този начин ", разяснява поста Дени Методиев.



Снимки: Цветелина Колева

Галина Милкова, която евентуално е родител на някое от децата, за които се твърди, че тормозят кучето, заяви, че малчуганите никога не са били Сара с пръчка. Тя добави, че децата познават кучето и постоянно си играят с него.

" Направете си труда първо да разберете цялата истина, след това да пускате злобни мнения и да клеветите децата. Имаме две кучета, тъй че в никакъв случай не биха протегнали ръка на друга животинка ", написа Галина Милкова.

Радина Станкова също се включва в полемиката. Тя твърди, че е правила забележка на децата, с цел да спрат да хвърлят камъни по кучето.

" Лично аз съм им правила не един или два пъти забележка, да не хвърлят камъни по нея. След час, два се връщат и отново същата работа. Да не споделям, че едно от хлапетата много му знае устата и употребява много псувни и вулгарни думи ", разяснява Радина.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР