В мрежата се появиха нови слухове относно бъдещия флагман Samsung

...
В мрежата се появиха нови слухове относно бъдещия флагман Samsung
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Note 9 ще получи увеличена батерия и скенер на пръстови в дисплея — слухове

В мрежата се появиха нови клюки по отношение на бъдещия флагман Samsung Galaxy Note 9. Те засягат батерията и някои други особености.

Според наличните данни, новият уред може да получи по-добра батерия, в сравнение с Galaxy Note 8. Нейният потенциал, в случай че се съди по осведомителните течове, ще бъде 3850 mah (при Note 8 е 3300 mah). Също по този начин се оповестява, че смарт телефонът може да има вграден в екрана скенер на пръстови отпечатъци.



Други клюки пък загатват за съществуването на 6,3 – инчов AMOLED-екран Infinity Display 2.0 (2960 × 1440 пиксела), чипсета Exynos 9810/ Snapdragon 845, 6/8 GB оперативна памет и 128 GB непрекъсната. Също по този начин се приписва и съществуването на двойна или даже тройна съществена камера.



Друга информация за Galaxy Note 9 пък се появи в базата данни на бенчмарка Geekbench. Като цяло, течът удостоверява спецификациите, а също прецизира и продуктивността. Моделът с каталожен номер SM-N960U работи под ръководството на Android 8.0.1 и набира 2190 и 8806 точки надлежно в еднопоточен и многопоточен режим.



Очаква се апаратът да бъде показан през август или в границите на ревюто IFA 2018.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР