В моята кариера не ми беше спестено нищо, затова нямам

...
В моята кариера не ми беше спестено нищо, затова нямам
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: В кариерата не ми беше спестено нищо, затова нямам комплекси

В моята кариера не ми беше спестено нищо, по тази причина нямам комплекси, това съобщи по Българска национална телевизия началникът на ВМА ген. проф. доктор Венцислав Мутафчийски в изявление във връзка 131 години от основаването на академията. Той подчертава върху гордостта, която изпитва от 116-те курсанти, които се образоват във ВМА за военни лекари.

„ Те са доста специфични хора. Колко младежи ще се закълнат пред знамето? ”, съобщи ген. Мутафчийски. Той разяснява, че първоначално младежите са се колебали, само че напоследък първото предпочитание, с което аплайват е тъкмо военна медицина.

Бившият началник на националния шаб за справяне с пандемията съобщи, че не може да се твърди, че напълно сме се справили с коронавирус рецесията. Той призна и какъв е изводът, който е направил за себе си. „ Въобще не е в предишното, че инфекциозните заболявания могат да лишават животът на бойците, както е било през Първата и Втората международна война. Мислихме, че това е останало в предишното ”, разяснява ген. Мутафчийски. Той добави, че коронавирус пандемията е дала опция на ВМА да сътвори „ съвършенна ” инфекциозна клиника.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР