В момента, в който обувките ви се износят, веднага ги

...
В момента, в който обувките ви се износят, веднага ги
Коментари Харесай

Старите обувки ни носят лош късмет

В момента, в който обувките ви се износят, незабавно ги хвърлете!

Домът ви е проекция на душата и тялото на индивида. Всичко, което се намира в дома ви, по някакъв метод е обвързвано с вашето подсъзнание, стремежи и бъдеще, написа

Не всяка движимост обаче носи изгода, по тази причина прочистете дома си от ненужните неща, с цел да имате шанс на всички места и във всичко. В противоположен случай силата на дома ви ще е нечиста.

Старите обувки носят неприятен шанс.

Любимите ви пантофи, които към този момент не наподобяват на нищо, имат единствено едно място и то е в контейнера за боклук. В момента, в който обувките ви се износят, незабавно ги хвърлете.

Същото важи и за облеклата. Вредно е домът ви да се трансформира в склад за остарели движимости. Това притегля отрицателната сила и пречи на всеки тип смяна.

Специалисти по фън шуй настояват, че запазването на остарели движимости пречи на дамите да се простят с непотребните килограми, внасят в живота на всички безпокойствие и непотребна раздразнителност.

Това не значи, че би трябвало да изхвърлите новата си блуза, която леко се е закъсала - по-добре я зашийте и хвърлете онази, която пазите още от ученическите си години.

Счупените чаши и чинии незабавно би трябвало да изоставен дома ви, тъй като носят неприятен шанс. Но на всеки му е жалост да хвърли спуканите съдове и избира да употребява счупените всеки ден, а хубавите – на празник.

В подобен случай обаче не трябва да се учудваме за какво имаме проблеми в персоналния живот или със здравето. Пукнатините върху съдовете са пукнатини в ориста на индивида.

Чиниите са знак на фамилията, уюта и благосъстоянието. И в случай че те са напукани, ние подсъзнателно се настройваме да приемем неуспеха в работата или в персоналния живот.

Увивните растения не са подобаващи за дома, защото притеглят разнообразни заболявания. Но в случай че такова растение се намира от външната страна на дома, то ще го отбрани от неприятности.

Никога не украсявайте дома си с папур, предпочитайте сушени цветя, тъй като те зареждат с положително въодушевление. Поговорете с всяка движимост в дома си за проблемите си. Ако се почувствате зле, тя не е за вас, а в случай че ви е добре, тя ще ви пази от зли сили.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР