В момента управляващото мнозинство на практика показа своята управленска немощ

...
В момента управляващото мнозинство на практика показа своята управленска немощ
Коментари Харесай

Костадинов: Протестът е вече в НС, управляващите могат само да режат глави на паметници

" В момента ръководещото болшинство на процедура сподели своята управническа отпадналост и импотентност ", сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, откакто Народното събрание не съумя да стартира съвещанието си от първия път поради липса на кворум.

По думите му тези хора нямат потенциала да ръководят страната, а единственото, което могат, е да режат глави на монументи.

Историята е такава каквато е, не може да се пренапише, сподели изкуствоведът Евгения Христова

" Нямаха даже смелостта да дойдат в Народното събрание, с цел да се срещнат още веднъж с нас очи в очи. Само че няма по какъв начин да бягат постоянно, в понеделник ще бъдат тук. Може би, откакто мине банкетът на Движение за права и свободи ", разяснява Костадинов.

„ Парламентът няма да работи, до момента в който беззаконието в страната не спре. Няма смисъл от митинги по улиците, митингът към този момент е тук, в Народното събрание ", съобщи той.

 

Костадин Костадинов изрази мнение, че се „ възцарява съвременен фашизъм и никой не обръща внимание “.

По думите му тези хора, които режат глави, желаят да режат и главата на българската Конституция. 

В четвъртък заседанието на Народното събрание се провали поради митинг в пленарната зала на „ Възраждане “, „ Българска социалистическа партия за България “ и „ ИТН “ с разнообразни претекстове, свързани с демонтажа на Паметника на Съветската войска и измененията в Конституцията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР