В момента става едно чудовищно купуване на гласове през депутатите

...
В момента става едно чудовищно купуване на гласове през депутатите
Коментари Харесай

Бойко Борисов: В момента ставаме свидетели на чудовищно купуване на гласове

В момента става едно чудовищно пазаруване на гласове през депутатите в Народното събрание, добави водачът на ГЕРБ
„ Благодарение на това, че опозиционните сили имаха опит и мъдрост успяхме да приемем един напълно нов бюджет. В него успяхме до колкото можем да защитим интереса на служителите на реда, храмовете, лекарите, спряхме безумието църквите да заплащат ток като заводи. Защитихме и вас общините. Спечелих маса басове с другари, че тези няма да построят нито автомагистрала, нито мост, нито ферибот – нищо. Една къщурка за птички не направиха “, съобщи пред членове и симпатизанти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пазарджик. Борисов особено честити рождения ден на някогашният финансов министър Кирил Ананиев.

„ Може да дадеш и 100 лв. пенсия от горната страна, само че когато инфлацията ги изяжда, няма никакво значение. Успяхме да спасим и инфлацията и при взимането на извънредно тежки решения, аматьорски решения. Според някой ГЕРБ били в изолираност, да ме виждате да съм изолиран. Този, който ми пожелаваше да заставам на диванчето, в този момент той седна там “, добави още Борисов.

Борисов разяснява и тематиката с изгонването на съветските дипломати, като напомни, че още в първия ден Кирил Петков е оповестил, че е по негово решение, след това трансферира всичко на Външно министерство и Теодора Генчовска.

„ Не аз съм и ГЕРБ сме в изолираност, Кирил Петков е в изолираност “, добави още Борисов. 

" В момента ставаме очевидци на чудовищно пазаруване на гласове, по 10 хиляди вкупом, в случай че приемем, че един народен представител печели толкоз, с цел да отиде в Народното събрание. Темата обаче за привикването в жилища и коридори не се разисква от никой ", добави още той. 

„ Понеже моя персонален живот доста се разисква и непрекъснато питат, медиите пък по какъв начин веднъж не попитаха за тези хора в интернет, които се въртят дали са те или не. Ама персоналния живот на един можеш да го разпориш, само че за други не може, тъй като ги назовават фамилни “, съобщи още Борисов. 

Той попита цялостната зала дали през днешния ден някой, който е заредил е бил обезщетен с 0.25 ст. за литър гориво, както бяха дали обещание от държавното управление на Петков и финансовият му министър Асен Василев. Всички единомислещо оповестиха, че мярката не работи. Борисов прикани медиите, в случай че имат кураж да създадат репортаж и да покажат по какъв начин си зареждат гориво и ги компенсират. 

„ Благодаря ви, че в този прелестен ден ме изолирахте по този ослепителен метод. Надявам се в петък да завърши тази мъка “, съобщи Борисов пред препълнената зала. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР