В момента се водят разговори за коалиция за явяване на

...
В момента се водят разговори за коалиция за явяване на
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Настоявам за представител на работниците в общинските листи

„ В момента се водят диалози за коалиция за явяване на Българска социалистическа партия на локалните избори. Да, тези диалози се водят и с мен. Въпросът е по кое време ще се схванат партиите в тази коалиция – не бих говорила от тяхно име. Ляво обединяване застана зад моята номинация за кмет на София. Аз упорствам в възможна общинска листа да има представители на трудещите се. Както споделя Димитър Манолов – няма по какъв начин това да се случи посредством свободен транфер – аз съм синдикалист, аз съм представител на синдикатите ”. Това съобщи икономическият консултант на КТ „ Подкрепа ” Ваня Григорова в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

 

Според нея основни браншове би трябвало да бъдат показани в столичния общински съвет.

 

„ Когато подлагаме на критика държавната администрация, би трябвало да знаем, че казусът постоянно е политически – тези, които вършат структурите, образуват заплатите ”, сподели Григорова.

 

Скоро може да се чака напрежение от изпитващите бъдещите водачи. Инспекторите могат да изпитват по една група единствено, предизвести тя. „ Ще бъде понижен контролът по пътищата – за тези, които транспортират хора, както и за транспорта на дърва. До това напрежение се стигна откакто тези чиновници от години сигнализират, че заплатите им са ниски. От 3-4 година те упорстват да се върне остарялата конструкция на 28 регионални дирекции, които да не се управляват толкоз елементарно. Тогава ще бъде доста по-трудно един човек от Министерски съвет да подреди свободен кулоар на няколко области ”, изясни Григорова.  

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР