В момента поканата за редовен конгрес все още е в

...
В момента поканата за редовен конгрес все още е в
Коментари Харесай

Бербатов: Конгрес на БФС трябва да има в петък, ние ще сме пред НДК

" В момента поканата за постоянен конгрес към момента е в комерсиалния указател. По тази причина конгресът не може да бъде анулиран, той би трябвало да се организира. Тъй като 30 дни преди провеждането не може да се промени дневния ред на конгреса, по този начин той не може и да се анулира. Затова конгрес би трябвало да има. Аз и екипът ми ще бъдем там в петък пред НДК ". Това разгласи претендентът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов.

В началото на този месец президентът на БФС Борислав Михайлов разгласи, че на 18 март няма да се организира конгрес поради течащите правосъдни разногласия сред екипа на Бербатов и сегашното управление. Според Бербатов обаче централа възнамерява да организира скрито своя конгрес. 

" Всеки клуб, който законно е издигнал собствен пратеник за конгреса, те могат да взе участие на конгреса. Призовавам всички клубове, съгласно мен е редно да бъдат в петък в 10:30 пред зала 3. Аз и екипът ми ще бъдем там. Призовавам ММС и министърът на спорта да изпрати представители на инспектората, защото ММС издава лиценз на БФС, а те няма по какъв начин да му го дадат, в случай че не си одобрят бюджета на конгрес до края на месеца. Ние ще бъдем там, аз Мартин, Стилиян, пред НДК. Конгрес би трябвало да има ", добави Бербатов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР