В момента Пловдивският окръжен съд гледа искането на прокуратурата Илия

...
В момента Пловдивският окръжен съд гледа искането на прокуратурата Илия
Коментари Харесай

Убиецът на доцента мълчалив в съда

В момента Пловдивският областен съд гледа настояването на прокуратурата Илия Стоичков да остане в ареста, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Срещу 42-годишният мъж е повдигнато обвиняване по член 115 от Наказателен кодекс за това, че на 3 юли в Пловдив съзнателно е умъртвил Стефан Нейков. Убийството на доцента бе осъществено в понеделник. Съпругата на арестувания - Иванка, все още не е задържана, а единствено разпитана. Според първичните данни студентката желала да завърши образованието си, стартирано още през далечната 2005 година. 

Тя и убитият учител имали връзка още тогава, само че в това време младата жена прекъсва и се омъжва. Сега поискала да възобнови образованието си и се свързала с Нейков, с цел да й помогне. Той обаче почнал да я изнудва за секс, твърди в показанията си арестуваният мъж.

Това довело до желанието на брачна половинка на дамата да сплаши учения, който е примамен да отиде на изхода на Пловдив в посока Оризари. Именно там се стига до съдбовния случай. Извършителят твърди, че не желал да убива жертвата, а само да я сплаши. След това с лек автомобил транспортира убития до региона на Военна болница, където е и открит по-късно от полицията.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР