В момента отбраната на Украйна в тази война е тази,

...
В момента отбраната на Украйна в тази война е тази,
Коментари Харесай

Зеленски за изборите в Русия: Имитация, в която не може да има легитимност

В момента защитата на Украйна в тази война е тази, която дефинира дали съветският президент Владимир Путин ще успее да разшири зоната на руините в Европа и света и прекъсването му в този момент е в полза на всички.

Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски в неделя по време на обичайното си видеообръщение към нацията, представено от " Укринформ ".

В него той разяснява и изборите за президент в Русия , които дефинира като реплика, която не може да претендира за легитимност. 

Преди всичко желая да изкажа признателност на нашите воини. Благодаря на всички вас, воини, за силата и за ефикасното заличаване на окупатора. Гордея се с всеки наш боец, който реализира резултати за своята част, за своите бойни братя, за цяла Украйна, регистрира президентът.

Бих желал също да призная всички наши другари по света, които ни помогнаха тази седмица, предоставиха ни нови пакети за поддръжка и одобриха нови решения в името на украинската мощ. Съединените щати - благодаря ви за пакета с помощта. Много е значимо да се възвърне стабилността в обезпечаването на поддръжка за нашата защита. Точно в този момент нашата отбрана в тази война дефинира дали Путин ще успее да разшири зоната на руините в Европа и света. Спирането му в този момент е в полза на всички. Дания - благодарим за следващия, към този момент 16-ти пакет помощ за защитата, за нужната ни артилерия. Германия - благодаря ви за ежеседмичните ви стъпки в поддръжка на страната и народа ни. Благодарен съм на всички страни, които се включиха в чешката самодейност за закупуване на снаряди за Украйна. Бих желал също по този начин да поздравя Гърция за ясното схващане на заканите, пред които са изправени всички в Европа. Канада - признателен съм, че се присъединихте към нашата коалиция за дронове. Това е оръжие, потвърдено извънредно дейно. И в такива тежки военни условия дребният обсег на опциите на нашата войска е явно недалновидие на някои сътрудници. Бих желал също да призная френското водачество в Европа през днешния ден - ние оценяваме метода, по който президентът Макрон развива стратегическа вероятност за Европа, вероятност за същинска, трайна сигурност, която е допустима единствено посредством провалянето на Путин в тази война, сподели още той.
 Путин води с 87,34% на изборите в Русия Обновена
Путин води с 87,34% на изборите в Русия

Въз основа на резултатите от обработката на 40% от протоколите

Зеленски отдели време в речта си на

Тези дни съветският деспот симулира следващите избори. Всички по света схващат, че тази фигура, както постоянно се е случвало в историята, просто се е пристрастила към властта и прави всичко допустимо, с цел да ръководи постоянно. Няма зло, което да не извърши, с цел да продължи персоналната си власт. И няма никой в света, който да е застрахован от това. Благодарен съм на всяка страна, на всеки водач и на всички интернационалните организации, които са наричали и ще не престават да назовават нещата с същинските им имена. Всичко, което Русия прави на окупираната територия на Украйна е закононарушение. Трябва да има заслужено отмъщение за всичко, което съветските убийци направиха в тази война и в името на доживотната власт на Путин. Страхува се единствено от едно - от справедливостта. В тази реплика на избори няма и не може да има легитимност. Тази фигура би трябвало да се озове на подсъдимата пейка в Хага - това би трябвало да подсигуряваме. Всеки по света, който цени живота и честността, сподели още Зеленски.
 Киев зове украинците в окупираните територии да не гласоподават на съветските избори
Киев зове украинците в окупираните територии да не гласоподават на съветските избори

Организирането на вота било нелегално и невалидно

Припомняме, че Киев към този момент прикани да не се гласоподава за съветски президент в окупираните територии. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР