В момента огромната държавна и икономическа криза изтъняват портфейла на

...
В момента огромната държавна и икономическа криза изтъняват портфейла на
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: БСП предлага 9% ДДС на храните от малката кошница

" В момента голямата държавна и икономическа рецесия изтъняват портфейла на всяко едно българско домакинство и ние имаме съответните решения за справяне с тази обстановка. " Това съобщи Борислав Гуцанов, втори в листата на " Българска социалистическа партия за България " във Варна, в ефира на Евроком.

В предаването " Делници " той изрази вяра, че в новия парламент здравият разсъдък ще надделее. „ Ние подходихме по този метод и в 46-то Народно заседание, говорихме по политики, а не за постове. Нашето държавническо мислене продължава и в този момент ", разяснява социалистът.

Относно предлагането на Българска социалистическа партия за храните от дребната потребителска кошница, Гуцанов изясни, че плануват Данък добавена стойност да се понижи от 20% на 9%. По думите му левицата планува още понижаване на Данък добавена стойност на медикаментите, както и продължение на 120 лв. за пенсионерите и след края на годината.

„ Българска социалистическа партия е партия на 130 години, партия която постоянно мисли за хората, подхожда държавнически и с разсъдък към всеки ", съобщи още социалистът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР