"В момента не правя партия и не се занимавам с

...
"В момента не правя партия и не се занимавам с
Коментари Харесай

Манолова: Борисов ме молеше да не се кандидатирам за кмет на София

"В момента не върша партия и не се занимавам с партийно строителство. Тръгвам из страната, с цел да чуя хората и да кажем ясно, че икономическите ограничения на това държавно управление не стигат до елементарния човек и че Бойко Борисов продължава да пилее парите на българските данъкоплатци. Ще желаяме проверка. " Това съобщи някогашният омбудсман и водач на гражданската платформа "Изправи се. БГ " Мая Манолова, откакто на седящ митинг пред Министерския съвет преди няколко дни изиска оставката кабинета, проверка на властта и направи поръчка за завръщане в политиката.

Тя анонсира проект за възобновяване на загубите от COVID-19 с 19 ограничения за 19 месеца и посочи, че времето на това ръководство към този момент е изтекло.

"Решението по какъв начин ще участваме ще го вземем дружно с жителите, откакто обиколим цялата страна в края на месец юли. Хората, които се събраха на митинга, желаеха проверка, попитаха къде са парите. Тези хора са алтернативата и новата политическа мощ, която се появява. Аз поех ангажимент, че тя ще стане първа политическа мощ. Ние декларирахме, че ще участваме на изборите ", сподели Манолова пред БиТиВи.

Бившият публичен бранител отхвърли сега да прави партия. Тя добави, че упоритостта ѝ е ориентирана към това националното неодобрение да се излее в урните и против актуалното ръководство да излязат хора, които се считат за демократи.

По мотив думите на премиера Бойко Борисов, че тя му се е молила да стане омбудсман, водачът на "Изправи се. БГ " уточни, че това е "паник офанзива и посттравматично разстройство ".

"Психолозите обясниха доста в детайли какви са следствията от ковид – ето ги следствията ", означи тя, визирайки премиера.

"Не съм се молила на Борисов, само че той ме молеше да не играя за кмет, тъй като знаеше какво ще се случи на изборите. Той загуби вота на жителите, макар че впрегна целия под земята свят. Той загуби вота на хората, само че завоюва броенето в зала "Арена Армеец ", безапелационна е Манолова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР