В момента моделите Cupra се различават от стандартните им аналози в

...
В момента моделите Cupra се различават от
стандартните им аналози в
Коментари Харесай

Seat регистрира специално лого за Cupra

В момента моделите Cupra се разграничават от стандартните им аналози в Seat единствено с емблемка знаменце. Компанията са решили че това не е задоволително и са регистрирали ново лого, което да разреши обособяване на моделните разновидности Cupra от елементарните и дори те да станат обособена марка и компания.

Плановете във връзка с развиването на моделите Cupra в тази посока, естествено не се разгласяват, само че представител на автопроизводителя съобщи: “Seat развива свой нов фирмен жанр. Като ново качество в общата процедура на нашата промишлена дейност записваме собственоста си върху доста патенти, емблеми и планове. Както към този момент декларирахме преди няколко месеца, една от задачите ни е развиването на бизнеса ни Seat Sport отвън рамките на чистия автоспорт. ”

С тези думи се удостоверява догадката, че компанията счита да използва постиженията и разработките на поделението си Seat Sport в свои бъдещи модели. Това ще разреши на марката да получи още дивиденти от своите високотехнологични спортни разработки и да усили облагите си.

Очаква се, че идващият модел Leon Cupra R ще бъде още по-екстремен и ще се появи до края на годината. През първата половина на идната 2018-а година ще излезе на пазара и спортна версия на успешно наложилия се на пазара пръв кросовър на испанците - Ateca. По всяка вероятност новото лого ще украси и двата модела, а самите те ще трансформират и позиционирането си на пазара.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР