В момента Ивайло Чочев се намира в повече от перфектна

...
В момента Ивайло Чочев се намира в повече от перфектна
Коментари Харесай

Амбициите на Ивайло Чочев - водещ голмайстор на Първа лига

В момента Ивайло Чочев се намира допълнително от съвършена форма и е една от аргументите неговия ЦСКА 1948 да се играе добре.

Дефанзивен футболист с афинитет към гола. Играч, който служи за образец на терена и отвън него.

" Откакто се завърнах в България, тъкмо в този момент се намирам в най-хубава форма. Това се дължи на треньорския щаб, тъй като водим добър подготвителен развой. Това се вижда и на мачовете. Бележа голове, тимът побеждава. Намираме се в челото на класирането. Това ми дава вяра за добър сезон. Чувството е доста прелестно ", показа той в изявление за Българска национална телевизия.

Чочев играе в Палермо в продължение на пет сезона. Там той записва 120 мача, 13 гола и 7 асистенции. През актуалната акция той има 10 гола в 10 мача и оглавява голмайсторската листа в българското състезание.

" Моята роля не е да въвеждам голове, не ми е било и цел. Случва ми се да отбелязвам много за позицията, на която играя. Радвам се, че се намирам в добра форма. Надявам се по този начин да продължи и отсега нататък ", добави той.

ЦСКА 1948 претърпя промени през лятото. Любослав Пенев притегли доста нови футболисти.

" От него можем да черпим, че той има дух на победител. Той желае всеки мач да побеждаваме. Плюс е той да е в съблекалнята. Знаем каква кариера има като футболист и треньор. Присъствието му повдига духа. Дано това помогне на момчетата да създадат прехвърляния в чужбина и да заиграят в националния тим. Имаме добър колектив. Момчетата имат упоритост да се развиват и да вървят напред и нагоре. Всеки, който е на терена демонстрира, че би трябвало да играе. Това прави избора на треньора сложен ", счита той.

Интересът към футболиста от чужбина е огромен.

" Имах оферти от чужбина. С треньорското управление на клуба взехме решение да откажем. Подписах нов контракт. Занапред не се знае, времето ще покаже ", добави той.

Можете да гледате цялото изявление във видеото, с цел да разберете на какво се дължи манталитета на футболиста.

Автор: Десислава Францова и Крисиян Минчев

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР