В момента имаме разслоение на политическата система - поне 50

...
В момента имаме разслоение на политическата система - поне 50
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Политическата система може да рухне под собствената си тежест и да няма кой да изведе България от кризите

" В момента имаме разслоение на политическата система - най-малко 50 политически партии една в друга, по този начин политическата ситема може да рухне под своята тежест и тогава да се наложи да се вземат непопулярни решения. "  

Това е мнението на коментатора Виктор Димчев в живото студио по БТВ във втория ден от несполучливия избор на ръководител в Народното събрание. 

" Никой не желае очевидно да ръководи в тази рецесия, никой не желае да посрещне зимата като ръководещ, с цел да не загуби предсорчните парламентарни избори напролет, които са към този момент повече от сигурни. Този парламент не просто не може да се конституира, а какво остава да чакаме да преведе страната през рецесии, да направи промени, че да заведеБългария до лелеяния напредък и това ярко бъдеще. 

Дали ще се появи още някой на бял кон, несе знае, само че страната потегли надолу, от политическа рецесията стана конституционна. "  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР