Гриша Ганчев и синът му Данаил се оттеглиха от ЦСКА.

...
Гриша Ганчев и синът му Данаил се оттеглиха от ЦСКА.
Коментари Харесай

Гриша Ганчев и синът му се оттеглиха от ЦСКА

Гриша Ганчев и синът му Данаил се отдръпнаха от ЦСКА. Това оповестяват публично от  " аления " клуб. Ето какво пишат от там:

" След осем години отпред на най-успешния футболен клуб в България, господин Гриша Ганчев и господин Данаил Ганчев се отдръпват от ръководството на ЦСКА. Притежаваните от тях акции са трансферирани безплатно на фондация „ Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука “.

След като поеха и избавиха клуба в най-тежкия миг в историята, те върнаха емблемата на ЦСКА още веднъж на стадион „ Българска войска “. За тези осем години тимът се класира в групите на европейските клубни шампионати два пъти и записа паметни победи над противници като Рома, Базел и Виктория Пилзен и съумя да обърне отрицателната статистика във Вечното дерби. Тренировъчната база на ЦСКА в Панчарево бе осъвременена, като тя и стадион „ Българска войска “ станаха благосъстоятелност на клуба. Най-важната персонална победа на господин Гриша Ганчев и на господин Данаил Ганчев остава приемането на позволение за градеж на нов, съвременен, многофункционален стадион „ Българска войска “.

ЦСКА им благодари за отдадеността и откровената любов към клуба!

Оттук нататък, задачите пред ЦСКА остават същите, а работата по всички планове, като построяването на нов „ армейски “ дом и модернизацията въз основата в Панчарево, която беше стартирана преди години, не престават по проект и в график. Както до момента, оперативното управление на клуба ще се реализира от двамата шефове на тима Филип Филипов и Стоян Орманджиев.

Предвид упования интерес към новината, на 07.05. от 10:00 ч. на Националния стадион “Васил Левски ” ще бъде проведена конференция, на която Филипов и Орманджиев ще отговорят на всички въпроси. Молим, медиите да изпратят поръчка за акредитация на [email protected] до 05.05.24 година с имена, позиция и годна журналистическа карта ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР