В момента има тясно взаимодействие между служебното правителство и ГЕРБ.

...
В момента има тясно взаимодействие между служебното правителство и ГЕРБ.
Коментари Харесай

Василев: Има доста срещи между президента и Борисов

В момента има тясно взаимоотношение сред служебното държавно управление и ГЕРБ. Има много срещи сред президента и Борисов последните няколко месеца. Това съобщи в предаването „ На фокус ” по NOVA съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.

„ Има ясно стиковане и съгласуване на дейностите, както от позиция на възобновяване на фрагменти, по този начин и на възобновяване на порочни практики ”, сподели Асен Василев, запитан за ББР и „ Джемкорп ” и обвиняванията против кабинета „ Петков ” по двете тематики.



Преди това Василев сподели, че сега се следи „ опозиция на една политическа класа, която 30 години е привикнала да граби българския народ и да лъже Европа ”.

„ Сега не им се получава. Европейците стопираха да ги галят по главата, както споделя Борисов, в това време в Народното събрание имат сериозна съпротива ”, сподели Асен Василев.  

Според него е имало късмет да влезем в Шенген.

„ Имаше късмет да влезем в Шенген, в случай че всички, което бяхме почнали като държавно управление, беше продължено. Смятам, че доста помогнахме. Голямата щета пристигна, че всичко беше спряно на половина ”, сподели Василев.

Той уточни президента Румен Радев като „ главен фактор, за какво няма да ни одобряват в Шенген ”.

„ В момента на „ Капитан Андреево ” се възвръщат старите схеми. Всичко се прави за възобновяване на частната граница. Вместо напред вървим обратно ”, сподели Асен Василев.

Той изрази подозрение да се образува кабинет с първия мандат.

Относно вторият мандат, Василев разяснява, че от Политическа партия са били сложили условия, които не са били изпълнени.

„ Най-вероятно ще върнем мандата ”, уточни Василев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР