В момента чуждото мнение, което не съответства на мнението на

...
В момента чуждото мнение, което не съответства на мнението на
Коментари Харесай

Явор Куюмджиев: В БСП върви тежък отстрел на недоволните от Нинова

В момента непознатото мнение, което не подхожда на мнението на управлението, се жигосва като вражеско. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия и някогашен народен представител от левицата Явор Куюмджиев.

В момента, когато се споделя друго мнение в Националния съвет, няма безусловно никаква чуваемост. Мнението на управлението се постанова с жесток напън, съобщи Куюмджиев.

В момента вървят три лъжовни тези, които да наложат клеймо на така наречен съпротива в Българска социалистическа партия. Първата теза е, че всички, които са срещу управлението, са за колаборация с ГЕРБ. Първо на първо ГЕРБ нямат потребност от такова партньорство. Те радостно си ръководят, а ние стоим в профил и гледаме. Друга теза е, че всички, които са срещу управлението, са срещу Българска социалистическа партия. Г-жа Нинова не е партията, Българска социалистическа партия е на стотиците й хиляди членове. И трето - всички, които не са удовлетворени от управлението, са окепазявани и изключвани от партията, разяснява социалистът.

Партията не върви на добре под управлението на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. Всички, които имат опит, са отстранени от вземането на решения. Питам се накъде се води Българска социалистическа партия с този тежък отстрел на всички – това ми наподобява на модела на разцепването на Съюз на демократичните сили, сподели още Явор Куюмджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР