НАШВИЛ, Тенеси. (AP) — Бил Калахан никога не е мислил,

...
НАШВИЛ, Тенеси. (AP) — Бил Калахан никога не е мислил,
Коментари Харесай

Бил Калахан казва, че е „безпроблемно“ да работи за сина си, треньор на O-line на Titans

НАШВИЛ, Тенеси. (AP) — Бил Калахан в никакъв случай не е мислил, че ще работи за сина си в НФЛ. Не на неговата възраст и след всичките години в лигата.

Докато Брайън Калахан беше на изявление за работа на основен треньор през 2023 година, татко и наследник приказваха дълго за концепцията, оставяйки Бил уверен, че няма да се причисли към неговата наследник, в случай че и когато екип го нае.

След това Tennessee Titans нае Браян през януари. С разрешението на Кливланд Бил Калахан сподели, че се е почувствал задължен да се причисли към сина си.

„ В това отношение в действителност беше нещо безсмислено “, сподели Бил, който навършва 68 години през юли. „ Значи това е семейство и желая да го видя да съумява. Точно както всеки родител желае да види децата си сполучливи. Така че, това е необичайност. Това е неповторимо. И по този начин, о, да, възпламених се за това. “

Брайън стана едвам седмият наследник, който последва татко си като невременен основен треньор в НФЛ, присъединявайки се към Уейд и починалия Бъм Филипс, Джим Морас, Дик и Майк Нолан, Дон и Дейв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР