Министерството на правосъдието беше изправено пред критики в петък, че

...
Министерството на правосъдието беше изправено пред критики в петък, че
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието беше порицано за тактики на забавяне в записите на Байдън-Хър в съответствие със заповедта на съдията

Министерството на правораздаването беше изправено пред рецензии в петък, че отхвърли заповедта на федералния съд за ускорение на графика за установяване дали записите на интервютата на президента Байдън с тогавашния специфичен прокурор Робърт Хър би трябвало да бъдат оповестени.

Ситуацията се разви, откакто групите за покровителство подадоха искане за записа според Закона за независимост на информацията (FOIA) предишния месец.

Проектът за контрол на фондацията Heritage, както и Judicial Watch и CNN подадоха претенции за освобождение на записите, които републиканците в Конгреса желаеха и несполучливо призовкаха. Исканията на трите организации за FOIA бяха обединени в един иск.

През април Министерството на правораздаването разгласи, че няма да се съобрази с призовка от републиканците в Камарата на представителите, като в същото време поддържа съдействието си с следствието на семейство Байдън в Конгреса е „ извънредно. " Това развиване накара показа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР