В момента буквално всеки моден инфлуенсър хвърля шарените десени и

...
В момента буквално всеки моден инфлуенсър хвърля шарените десени и
Коментари Харесай

Прабабата на модните инфлуенсъри

В момента безусловно всеки фешън инфлуенсър хвърля шарените десени и скача в „ новия “ тренд на монохромната визия. Джиджи и Бела Хадид, Карли Клос, Кайли Дженър, Хейли Бийбър са, несъмнено, при започване на листата. 

Да се облечеш напълно в един цвят обаче, не е чак толкоз елементарно, колкото наподобява на пръв взор. към материята и усет към кройката. Да си с високи условия към качеството и да си наясно дали един цвят ти отива, или не. 

А в това направление има една фешън икона и това е кралица Елизабет II. Тя е, прабаба им на инфлуенсърките, която носи напълно монохромни тоалети от най-малко шест десетилетия. Бонбонени и ярки цветове или меки и нежни – има хиляди образци за този тренд. Ако сте се питали за какво се облича по този метод, отговорът е, че кралицата би трябвало да се вижда елементарно измежду хората. 

Така че, когато става дума за „ нова наклонност “ – дано отдадем дължимото на обстоятелството, че всичко ново е добре забравено остаряло (а в тази ситуация в никакъв случай не си е тръгвало) и да съпоставим английската кралица с Приянка Чопра и останалите: 

Приянка Чопра vs. Елизабет II

Кейти Пери vs. Елизабет II
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР