В модерния свят, в който живеем, козметичната индустрия е успяла

...
В модерния свят, в който живеем, козметичната индустрия е успяла
Коментари Харесай

Невероятна маска за лице с мед, която моментално ще промени кожата ви

В модерния свят, в който живеем, козметичната промишленост е съумяла да създаде хиляди артикули, имащи за цел да подобрят външния ни тип. Много от тях са фокусирани върху кожата на лицето и закъснение нейното стареене. Днес обаче ще обърнем внимание на една невероятна маска за лице с мед, която е в положение да направи чудеса с вас.

Ще ви разбираем по какъв начин доста елементарно можете да си приготвите маската, какви са изгодите от нея, какъв брой постоянно можете да я нанасяте върху кожата и с какво да се съобразите по време на разкрасяващите процедури.
Всичко, което би трябвало да знаете за съвършената маска за лице с мед и аспирин
Знаете, че на пазара има доста артикули, само че качествените от тях са прекомерно скъпи. Да не приказваме за химикалите, които са способни да провокират алергични реакции. Всъщност това е измежду аргументите хората да избират домашно приготвените маски, в състава на които вземат участие натурални артикули.

Маската за лице с мед и аспирин, за която ще си приказваме през днешния ден, съумява да освежи лицето дотам, че самочувствието на дамите забележително ще се увеличи.

Ще разгледаме поотделно всяка от съставките в маската, тъй че да сте спокойни и уверени, когато я нанасяте върху кожата си.

Знаете, че аспиринът самичък по себе си е болкоуспокояващо средство. Него можете да го откриете във всяка една аптека. Той способства за понижаване на главоболието и е доста ефикасен, в случай че имате проблеми с кръвообращението.

Не всеки обаче е наясно с това, че в медикамента се съдържат и съставки, които са извънредно потребни за кожата на лицето. Това се дължи на мастноразтворимата хидро киселина, която е с висока централизация в аспирина. Именно тя влиза в състава на не един или два крема, ексфолианти и всевъзможни други разкрасяващи артикули.

Когато киселината попадне върху кожата на лицето, тя автоматизирано спомага за премахването на белези и тъмни петна. С нея можете изрично да забравите за мъртвата кожа.

Ще споменем и за нейния противовъзпалителен резултат, който също не е за подценяване. Ако желаете да си приготвите маска с мед и аспирин, само че имате сензитивна кожа, склонна към акне, то тази композиция е извънредно подобаваща за вас.

Когато медът и аспиринът си взаимодействат, те се трансформират в магическа примес, успяваща даже да прикрие мимическите бръчки. Истинско знамение, нали?!

Маската се предлага за всички типове кожа. Тя не въздейства върху естественото омазняване на лицето.

Рецептата за маска за лице с мед и аспирин
Както споменахме и нагоре, маската е евтина и се подготвя за нула време. Единственото нещо, което да вземете под внимание, е медът, който възнамерявате да ползвате при изработка на сместа. Важно е да употребявате домашно произвеждане, тъй че в самия артикул да липсват захари, глюкоза и други добавки, които трансформират неговото естествено деяние.
Съставки на маската:
• 4 таблетки аспирин;

• 2 (50 г) супени лъжици органически мед;

• 1 (10 мл) супена лъжица вода;

• 5 капки витамин E (по избор).
Инструкции за подготвяне:  3 маски за лице, които да изпробвате, в случай че имате мазна кожа 3 маски за лице, които да изпробвате, в случай че имате мазна кожа
Мазната кожа е доста постоянно срещан вид кожа, която се дължи на непотребното произвеждане на себум, който е веществото, което пази и хид...

Започнете с натрошаването на аспирина. Можете да го извършите по най-различни способи – с дъното на чаша, в хаванче или както за вас е комфортно. Към натрошения медикамент прибавете вода и още веднъж бъркайте. Прибавете и количеството мед и продължете с бъркането, до момента в който не се получи гладка и еднородна примес. Можете най-после да прибавите и витамин Е, не е наложително, вие решавате.
Как се употребява маската
Важно е преди нанасяне на маската да почистите грима от лицето си, да го измиете добре с хладка вода и естествен сапун и едвам по-късно да преминете към значителната част.

Вземете с шпатула или върха на пръстите си от готовата примес и започнете да покривате лицето си с нея. Можете да нанесете от продукта и по шията, тъй че резултатите да са оптимално положителни. В продължение на 3 минути масажирайте лицето, а по-късно оставете продуктите да подействат за още 10 минути.

Отмийте маската с хладка вода и завършете разкрасяващата процедура с хидратиращия крем, който ползвате.

В началото можете да приготвяте тази маска с мед и аспирин 2 – 3 пъти в седмицата. След това съкратете до един път на седмица. Дайте на кожата си това, от което тя има потребност!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР