В много нови формации има опитни политически лица. Това е

...
В много нови формации има опитни политически лица. Това е
Коментари Харесай

Първан Симеонов: В политиката трябват много други качества, освен да знаеш езици


В доста нови обединения има опитни политически лица. Това е част от политическото двуличие на обстановката. Претенцията постоянно всичко да е ново е част от най-големите проклятия в новата ни история, съдържа грамадна социална доверчивост. Явно в лицето на Николай Василев Слави Трифонов е видял специалист и визионер и е заложил на него. Това разяснява политологът Първан Симеонов пред БНР.

По думите му Трифонов желае да е потребен за страната си и красиво има вяра, че като се сформира държавното управление както би трябвало – с образовани хора и така нататък – ще се получи. Аз съм малко песимистичен, знам, че за политиката трябват доста други качества, с изключение на да знаеш езици и да имаш научни изявления. Очевидно от Има Такъв Народ имат вяра, че точно Николай Василев подхожда да бъде отпред на това държавно управление, сподели още Симеонов.

Той посочи още, че членовете на препоръчаното държавно управление са хора, чиято политическа социализация е текла през 90-те години.

Хората може би това желаят откакто се умориха от политика, харизма и его при Борисов. Сега народът желае да демонстрира почитание към някого, който знае повече, твърди анализаторът.

По думите му моделът на служебния кабинет се е харесал и множеството българи са очаквалитой да бъде удължен. Неизбежно някои ще съпоставят, не е напълно несъмнено, че Слави Трифонов прави най-ефективното нещо, предизвести Симеонов.

Политолотът разяснява и ниската изборна интензивност. За последните десетилетия няма такива избори - с толкоз ниска изборна интензивност и до последно да не се знае кой е пръв. Нека не се вършим, че не виждаме една от аргументите за изборната интензивност – огромна част от подвластните вотове бяха спрени, акцентира той.

На 11 юли се повториха благоевградските избори в народен вид, разяснява още Първан Симеонов. Според него някои от хората не видяха необикновен смисъл от избори с предупреден резултат.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР