В много клипове и видеа често попадат интересни песни, които

...
В много клипове и видеа често попадат интересни песни, които
Коментари Харесай

YouTube ще разпознава песните в клиповете

В доста клипове и видеа постоянно попадат забавни песни, които притеглят вниманието. Много хора попадат на обичани песни по този метод, изключително в YouTube. Откриването коя е въпросната ария обаче е мъчно и видеопорталът счита, че може да помогне.

YouTube стартира последователното стартиране на функционалност " Музика в това видео ". Тя ще се пробва автоматизирано да разпознава кои са употребяваните песни в даден клип или видео.

Информацията ще е налична в описанието под клипа. В него ще се помества името на песента, изпълнителя и даже създателите на текста, правоносителите и връзка към формалния уебсайт или канал, когато това е допустимо.

Целта на новата функционалност е да помогне освен за по-лесното намиране и различаване на песните, само че и да се даде уместно внимание на техните основатели. Това ще улесни и самите тях да наблюдават дали някой не употребява музиката им без позволение. Функцията към този момент е приложена за над половин милиард видеоклипа в YouTube, като тя ще се прибавя последователно и към останалите./ vesti.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР