В министерството на енергетиката няма документ от отсрещната страна, че

...
В министерството на енергетиката няма документ от отсрещната страна, че
Коментари Харесай

Служебният министър на енергетиката Росен Христов потвърди информацията на ГЕРБ: Меморандумът с Gemcorp нe е прекратен, не са спазени процедури по съгласуване

В министерството на енергетиката няма документ от отсрещната страна, че меморандумът с Gemcorp е преустановен. Това съобщи в отговор на въпрос служебният министър на енергетиката Росен Христов при инспекцията на Водноелектрическа централа „ Цанков камък “.

Както към този момент „ Труд News ” заяви, във ведомството е разпоредена вътрешна инспекция за документите по меморандума, подписан от кабинета „ Петков “. Росен Христов съобщи, че не са спазени никакви процедури по координиране, които са планувани за сходен тип меморандуми. Самият оригинал на документа бил открит в чекмедже на чиновник на министерството, а даже юристите от „ Правна дирекция “ са разбрали за съществуването на Меморандума от медиите.

Росен Христов поздрави екипите, които са били ангажирани с ремонта на Водноелектрическа централа " Цанков камък " и прикани от Демократична България да се извинят на чиновниците за всичките си политически мнения, че оборудването не се поддържа добре.


https://www.facebook.com/me.government.bg/videos/804339694011000/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР