В месеца на любовта не забравяйте да се погрижите за

...
В месеца на любовта не забравяйте да се погрижите за
Коментари Харесай

В любовта и на война всичко е позволено... освен посредствеността

В месеца на любовта не забравяйте да се погрижите за единствения човек, който постоянно ще бъде с вас – самите вие. Няма да намерите по-съвършена половинка от тази в огледалото, по тази причина й покажете какъв брой доста я обичате и цените. Едва ли има по-подходящ подарък за нея от изисканите лимитирани аромати на Gucci Guilty Love Edition, с които безусловно можете да усетите любовта върху себе си.

Специалното издание е най-новото попълнение във вселената на емблематичната серия от аромати Gucci Guilty. Уханията на Love Edition ни придвижват в свят на смелост, пристрастеност и фамилиарност и са отдадени на ексцентричните влюбени по целия свят, които показват връзката си, без да се преценяват с разпоредбите на обществото. Затова и не е изненада, че рекламните лица на акцията още веднъж са феноменалните и Джарет Лето, които са сборен облик на свободата да бъдеш себе си.

Влюбихме се в дамския мирис единствено с едно изпръскване. Gucci Guilty Love Edition 2021 Pour Femme има сантиментално амброво цветно благоухание, което ни оставя с чувството за деликатност и мощ по едно и също време. Посланието на парфюмната вода за безрезервна обич се разкрива с цитрусови нотки от мандора – характерен за Кипър плод, омекотени от естествената пикантност на бергамот и розов пипер. Усетихме и нотки люляк, в контрастност с нотки роза и виолетка, подчертани от масло от здравец. Невероятната композиция основава пъстра цветна композиция и приключва с плътната естествената композиция от масло от пачули и амброви нотки, която остава в съзнанието дълго откакто сте я усетили.



Не по-малко впечатляващ е и ароматът за мъжете Gucci Guilty Love Edition 2021 Pour Homme – съвременен, неустрашим, непоколебим, само че задоволително буен, с цел да ни покори. Има фужерен мирис с освежаващи нотки на италиански лимон. Допълват го бели цветя и медени нотки, които акцентират уханията на портокалов цвят и френска лавандула – цветето, което огромният ухажор Казанова е употребявал, с цел да ароматизира своите писма. Ефектът несъмнено сработи и върху нас! Финалните линии в изтънченото благоухание идват от едвам загатнатите нюанси на кожа, зеленина, дървесина и тамян в композиция с кедрово дърво. Съчетанието е толкоз мощно и пленяващо, че накара коленете ни да омекнат!



Парфюмните води на Gucci Guilty Love Edition идват във флакони от извънредно тежко стъкло и имат колекционерска стойност. Ароматите се отличават цветово и са в пастелни нюанси – слонова кост за и сиво-лилав за мъжкия. На гърба пък има поетични послания, които взаимно се допълват – „ Не сме дружно, а би трябвало да сме “ върху дамския флакон и „ Би трябвало да сме дружно, само че не сме “ върху мъжкия.

И когато 14 февруари почука на вратата, посрещнете го с отворени прегръдки и се отдайте на любовта във всичките й проявления. Защото в любовта и на война всичко е разрешено, с изключение на посредствеността. 

 

С поддръжката на Orbico Beauty
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР