В Мексико туристът Рамиро Наваро си правел селфи на фона

...
В Мексико туристът Рамиро Наваро си правел селфи на фона
Коментари Харесай

Турист случайно засне НЛО, докато си прави селфи в пустинята

В Мексико екскурзиантът Рамиро Наваро си правел селфи на фона на пясъчни дюни в пустинята и инцидентно снимал хипотетично НЛО.  

Според мъжа той не е забелязал мистериозния обект на фона на фотографията си в продължение на няколко седмици. Той направил фотографията, до момента в който посещавал дюните на Билбао в щата Коауила, Мексико.

" Преди няколко седмици посетих дюните на Билбао. И какво мислите? Видяха ме и не ме водиха ", подписа фотографията си в обществените мрежи Наваро, пише Mirror.

На назад във времето на хоризонта се вижда хипотетичен извънземен аероплан.
 Направих фотография на НЛО, НЛО, снимах НЛО, направих селфи, селфи, пустиня, обект в небето, обществени мрежи, извънземни, НЛО в пустинята  Снимка: Jam Press
Хората бързо започнаха да споделят догатките си в мненията, отбелязвайки, че това не е първият път, когато виждат този обект в небето.

„ Познавам хора наоколо, които към този момент няколко пъти са го виждали на язовира “, написа една жена.

Това се случва, откакто ловджия на извънземни направи нови фотоси, показващи НЛО, кръжащ над провинцията на Девън, Обединеното кралство.

Според Джон Мунер, който снима странното събитие през юни, злокобните изображения демонстрират " извънземна летяща паница ". Той сканираше небето за извънземни, когато видя тайнствен клиент над устието на река Teigne.
„ Проблясък на светлина незабавно притегли вниманието ми, когато нещо железно се появи от облака. Бях изцяло замаян от това, което видях. Беше безпогрешна летяща паница с два черни правоъгълни прозореца в купола и четири черни дупки в долната част на Около него можеше да се види и силовото поле “, сподели британецът.
Джон съумя да снима неземни феномени със своя дигитален фотоапарат Nikon P900.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР