В медии се появиха съобщения, че Болсонаро е хоспитализиран заради

...
В медии се появиха съобщения, че Болсонаро е хоспитализиран заради
Коментари Харесай

Жаир Болсонаро е приет в болница frognews.bg

В медии се появиха известия, че Болсонаро е приет в болница поради болки в корема. Вероятно положението на някогашния президент не е обезпокоително. Болсонаро бе признат в болница на фона на натиска от страна на конгресмени върху президента на Съединени американски щати Джо Байдън да извади някогашния президент от самоналоженото му заточение във Флорида. Този напън се ускорява, като се вземе поради, че през вчерашния ден симпатизанти на Болсонаро нападнаха здания на държавни институции в столицата Бразилия.

 

" Намираме се в неразучена територия във връзка с визата на Болсонаро ", съобщи пред Ройтерс американски представител, изискал да остане неизвестен. " Кой знае какъв брой дълго ще остане ", сподели още служителят.

 

Съветникът на Байдън по въпросите на националната сигурност Джейк Съливан съобщи пред кореспонденти, че Вашингтон не е получавал публични запитвания за визовия статут на Болсонаро, който дойде в Съединени американски щати два дни преди формалното си отдръпване от президентския пост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР