В мач от 21-ия кръг на Висшата лига Уест Хям

...
В мач от 21-ия кръг на Висшата лига Уест Хям
Коментари Харесай

Уест Хям спечели лондонското дерби

В мач от 21-ия кръг на Висшата лига Уест Хям победи състава на Кристъл Палас в лондонско дерби. Успехът на " чуковете " с 3:2 беше изкован през първата част. След този триумф отборът е на петото място с актив от 34 точки и изостава единствено с 1 от четвъртия Арсенал. Палас са на 11-ото място с 23.

" Чуковете " поведоха в резултата в 22-ата минута, откакто Антонио посрещна чудесно една топка в наказателното поле и се разписа с мощен шут. Само три минути по-късно активът на гостите в този дуел беше подсилен след гол на Лансини, а асистенцията пристигна от Деклан Райс.

В добавеното време на първата част още веднъж Лансини от дузпа направи преднината на отбора си класическа. Наказателният удар беше отсъден за игра с ръка на Лука Миливоевич в наказателното поле.

През втората част домакините съумяха да върнат едно попадение в 83-ата минута, а негов създател стана Едуар, който овладя чудесно топката и я изстреля в долния десен ъгъл на вратата.

Палас се хвърли в офанзива да търси втори гол и стигна до него. В 89-ата минута от директен свободен удар домакините напълно върнаха интригата в дуела с гол на Олис. В последна сметка Уест Хям се добра до триумфа, само че потрепери до самия завършек на мача.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР