В любовта винаги ни се иска всичко да се случва

...
В любовта винаги ни се иска всичко да се случва
Коментари Харесай

Каква ЛЮБОВ да очаква всяка зодия до края на 2021 г.

В любовта постоянно ни се желае всичко да се случва бързо и да открием допустимо най-скоро половинката си. Ето какво чака всяка зодия до края на 2021 година:

 Каква ЛЮБОВ да чака всяка зодия до края на 2021 година (Част 1) Каква ЛЮБОВ да чака всяка зодия до края на 2021 година (Част 1)
Всяка зодия си мечтае за съвършената обич и то по скоро, тъй че да показа щастието си с някой човек, с който да усещат както наслада...
Везни: В любовта Везните могат да чакат всичко до края на годината. Ще имат огромен интерес от противоположния пол и всичко това ще се дължи на смяната в самочувствието и визията им. Другите усещат, когато някой е убеден в себе си и това е доста привлекателно. Ако желаете нова връзка, това е ключът към нея, а Съдбата може би ви е отредила обич още при започване на лятото. Ще бъде вълнуващо, а индивидът, с който ще се срещнете, е извънредно сериозен и непосредствен до сърцето на Везните.
Скорпион: Представителите на тази зодия могат да чакат разлъка, в случай че се намират във връзка сега. Истината е, че раздялата ще бъде изискана от другия човек, а интервалът след нея ще е тежък. Затова се подгответе за това и не приемайте всичко прекомерно във вътрешността. Ако някой не желае да бъде с вас, то по-добре е да го разберете по-рано и да отворите сърцето си за нови прекарвания, които Съдбата ще ви подари в края на лятото.
Стрелец: Стрелците ще имат дълъг интервал от време, в който ще са сами и ще се усещат щастливи от този факт. Понякога човек има потребност да остане уединено със себе си, да подреди живота си и да свърши нещо, което ще го накара да се почувства добре. В едно лятно пътешестване, което още не сте възнамерявали даже, е допустимо да срещнете доста забавен човек. Ще бъде от различен град, само че това не е спънка за същинската обич... а такава ви е писана!
Козирог: Представителите на тази зодия няма потребност вършат нищо в любовта, с цел да са щастливи. Любовта сама ще ги откри! Тази година ще бъде една от най-силните им в любовен проект и ще преживеят страсти, за които единствено са чели в книгите и са гледали по филмите. Козирозите ще са същински щастливци през цялата 2021 година.
 Как зодиите демонстрират на колегата си, че към този момент не го обичат Как зодиите демонстрират на колегата си, че към този момент не го обичат
Това са знаците, по които ще разберете, че обичаният към този момент не ви обича, съгласно зодията му. Овен Родените под този знак не знаят по какъв начин да...
Водолей: Водолеите могат да бъдат сигурни, че годината им в любовен проект ще бъде всякаква, само че не и скучна. Ще преживеят разлъка, скандал, нова обич... още веднъж разлъка и към този момент в края на годината могат да чакат най-сериозната връзка в живота им. Ще бъде вълшебно, само че до тогава ще би трябвало да преминат през най-различни страсти. Важното е да не одобряват нищо във вътрешността, да се любуват на момента и да извлекат най-хубавото от всяка обстановка.
Риби : На Рибите им следва предложение за брак или вест, че ще имат бебе. Каквото и да им е писано и на какъвто и стадий от връзката си да са, ще бъдат най-щастливите от всички. Ако пък сте без половинка, това не значи, че до края на годината няма задоволително време, с цел да ви се случи точно това – годеж или бебе. Любовта идва и не пита, щастието – също! Просто му се насладете и се радвайте на шанса, който имате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР