В Лудогорец не са забравили отпадането от турнира за Купата

...
В Лудогорец не са забравили отпадането от турнира за Купата
Коментари Харесай

Павел Върба: "Левски" е дразнител. Искаме да си върнем

В " Лудогорец " не са не запомнили отпадането от шампионата за Купата на България по футбол от " Левски " след осъществяване на дузпи и ще се опитат да се реваншират на последователите си в първия мач след подновяването на Първа лига. Това съобщи треньорът на разградчани Павел Върба в онлайн конференция.

" Лудогорец " гостува на " сините " на 5 май.



" Винаги се гледа резултатът след мача, а не играта. " Левски " ни победи на дузпи и продължи напред. Нас ни раздели една дузпа. За нас това е още един дразнител - да излезем крепко в този мач и да си върнем на " Левски " за изгубения мач за Купата ", съобщи Върба.

В момента " Левски " е в сложна финансова обстановка, като клубът се устоя най-вече от дарения и продажба на почитател продукти. Вчера (2 юни) на пръв взор завърши сагата със собствеността на клуба, откакто мажоритарният пакет акции беше джиросан на Наско Сираков.
Сираков удостовери, че към този момент е притежател на " Левски " (ВИДЕО) Легендата излезе с публично известие в уеб страницата на "сините "
" Ситуацията в " Левски " си е обстановка в техния клуб. Ние се концентрираме върху нашата игра. Всяка точка, която печелим, ни приближава до купата. Не съм в кухнята на " Левски " и не знам по какъв начин стоят нещата там. Ситуацията в Разград е добра. Футболистите чакат дуелите. Както ние, по този начин и никой в Европа, не е изпадал в такава обстановка. Играчите доближават до равнището, на което би трябвало да бъдат. Ще забележим в каква форма ще бъдем в идващите мачове. Ще опитаме да сме в оптимална форма до края на шампионата ", разяснява Върба.

Снимка: Lap.bg

Той съобщи, че за мача в петък няма да може да разчита на капитана Светослав Дяков, който не е в оптимална форма.

" Ситуацията с Дяков е такава, че в случай че натиснем той да играе, може и да вземе присъединяване в мача. Ние обаче желаеме да го запазим, тъй като имаме доста мачове. Той няма да попадне в групата за " Левски ". Решихме да го запазим и да не играе в този мач ", сподели треньорът на " Лудогорец ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР