В лудо влюбената двойка третият е излишен. Това обаче не

...
В лудо влюбената двойка третият е излишен. Това обаче не
Коментари Харесай

5-те най-ревниви зодии

В бясно влюбената двойка третият е непотребен. Това обаче не значи, че двамата не се ревнуват от евентуални противници. Никой не го знае по-добре от следните зодии:

1. Овен

Макар че представителите на тази зодия обичат да флиртуват и елементарно пленяват сърца, по никакъв начин не им е прелестно, когато сътрудниците им също се радват на възхищението на близките или притеглят непознати погледи. Това е задоволително, с цел да се разпали огненият характер на Овена. Внимание, този ръководен от Марс знак може да прости, само че не и да не помни!

2. Телец

Любовта и притежанието са тясно свързани в мислите и възприятията на този ръководен от Венера земен знак. По предписание спокойни и невъзмутими, неговите представители си считат за поредни, надеждни и търпеливи в любовните каузи и зорко пазят собствеността си.  Ревността им бързо се разсънва, когато имат възприятието,че се е появил възможен противник.  За разлика от Овена Телците не подвигат доста звук, само че все пак пазят настойчиво своята територия.

3. Лъв

Този огнен знак, ръководен от Слънцето, изисква от индивида до себе си освен да го обича, само че и да му се възхищава. Лъвът постоянно се съпоставя с другите и по тази причина бързо може да попадне в клопката на ревността. Той е разяждан от неустановеност и щом види, че сътрудникът му  се схваща добре с някого, се опасяват евентуалният противник да не го засенчи. Понеже обича да е център на вниманието, късмет при него имат равностойни сътрудници, които знаят, че в даден миг би трябвало да му дават цялата сцена.

4. Скорпион

Този буен воден знак се отдава на любовта безусловно. Скорпионите придават огромно значение на връзката си и се борят за нея. Верни и всеотдайни са към сътрудниците си. Но възприятията им се прекатурват на 180 градуса, когато подозират, че индивидът до тях ги лъже или мами. Всички представители на този знак, и мъже, и дами, простят мъчно – в случай че въобще – обидите.  Ревността им взема превес, даже когато е безпочвена. И тогава Скорпионите са в положение да вдигнат огромен скандал на колегата, който може да се окаже изцяло почтен.

5. Козирог

Типичните представители на този земен знак се схващат с не повече от шепа хора, на които подаряват безграничното си доверие. Според техните разбирания който принадлежи към тези довереници, принадлежи и на тях. Тъкмо тъй като нормално показват възприятията си по-скоро с мимики и жестове, в сравнение с с думи, всички се учудват, когато Козирозите станат прочувствени. Тогава собственическата природа на тези другояче прикрити зимни рожби се демонстрира с цялостна мощ. „ Мое! “, гласи ясното и недвусмислено обръщение.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР