В Лос Анджелис бяха раздадени наградите Изборът на критиците. Големият

...
В Лос Анджелис бяха раздадени наградите Изборът на критиците. Големият
Коментари Харесай

Мария Бакалова подкрепи Украйна на наградите Изборът на критиците

В Лос Анджелис бяха раздадени премиите " Изборът на критиците ". Големият победител и тук е " Силата на кучето ". Лентата взе премия за най-хубав филм и за най-хубав режисьор. Уестърнът е дело на новозеландката Джейн Кемпиън. За най-хубав артист беше награден Уил Смит.

На церемонията се открои Мария Бакалова и позицията й за обстановката в. Българката, която предходната година получи премията на критиците за най-хубава поддържаща роля, не остана безразлична към войната и съобщи поддръжката си за Киев.

" Аз съм от България и родният ми град е единствено на няколкостотин километра от Украйна. И тъй като сме се събрали дружно на тази специфична вечер, бих желала да признаем смелостта на украинския народ. Надявам се посланието ми да стигне до хората в Украйна - виждаме ви, поддържаме ви, сърцата ни са с вас ", сподели Бакалова.



Бакалова употребява отреденото си време на сцената, с цел да показа тежкото състояние на украинския народ. Тя се надява, че ще успее да увеличи осведомеността и ще предизвика хората да се поддържат като човешки същества, без значение от тяхната народност.

Тя надалеч далеч не беше единствена в позицията си на церемонията. Актрисата Хана Уодингам насочи обръщение за най-малките, които бедствета в Украйна и прикани: " Моля, мислете за тях колкото можете повече. И дайте колкото можете повече”.

Били Кристъл показа, че се моли още веднъж смеха и насладата да се настанят трайно в тази част на света. Междувременно на премиите BAFTA ръководителят Кришненду Маджумдар откри церемонията с изказване, в което изрази взаимност с страдащите в страната.

„ Заедно с нашите сътрудници от Украинската кино академия, ние сме солидарни и се надяваме на завръщането на мира “, сподели той. „ Изключително сме признателни на публицистите, отразяващи Украйна, доста от които са членове на БАФТА. Нашите мисли са с народа на Украйна, както и със засегнатите от други спорове по света. "

Водещата Ребъл Уилсън пък избра да бъде по-директна, като сподели междинен пръст на Путин.

А ние се надяваме страната, която сега има потребност от цялата ни поддръжка, да смъкна от плещите си страховете и да се налее с вяра, че всичко ще се оправи, с цел да намерят сили да продължат.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР