В Левски все още нямат решение дали да увеличат цените

...
В Левски все още нямат решение дали да увеличат цените
Коментари Харесай

Левски пита феновете си за цените на билетите

В Левски към момента нямат решение дали да усилят цените на абонаментните карти за идващия сезон. Имаше концепция сезонните билети за акция 2020/2021 да бъдат със повишена стойност заради искане на почитателите, които по този метод да изсипят вкупом повече средства в касата. След обстановката с ковид обаче ще бъде извършено допитване измежду " синята " общност. Причината е чисто икономическа - хората няма да имат същата покупателна дарба, част от тях изгубиха работата си. Вижда се и по даренията и акцията с есемесите, че ентусиазмът е намалял в пъти.

Тази пролет Левски сложи връх на абонаментните карти. За идващия сезон би трябвало да се продадат повече, до тогава ще се разпространява и платформата за продажба на сезонни билети на последователи, които не живеят в България. Целта е притежателите на пропуски за целия идващ шампионат да бъдат най-малко 7 хиляди - в този момент броя от 5 хиляди бе премината. Изпълнителният шеф Павел Колев на няколко пъти съобщи, че е осъществимо сред 20 и 30 % от бюджета на клуба да се образува от продажбата на билети и продукти.

На " Герена " за новото състезание ще се върнат и членските карти. Последния път, когато имаше акция, цената им бе еднократно на сезон в размер на 50 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР