В Левски в момента не се работи по прехвърляне на

...
В Левски в момента не се работи по прехвърляне на
Коментари Харесай

В "Левски" не работят по смяна на собствеността

В " Левски " сега не се работи по прекачване на собствеността на клуба към компанията " Юнайтед Груп ", която. Това увери актуалният притежател на тима Наско Сираков.

Преди няколко дни от " Юнайтед груп " потвърдиха, че са създали финансов разбор на положението на " Левски ", само че не са преговаряли с управлението, нито пък с предходния притежател Васил Божков, чийто компании имат да получават към 20 млн. лева от клуба и по градежа на бранш А на ст. " Виваком Арена Георги Аспарухов ".

" Смяна на собствеността на този стадий не стои на дневен ред. От " Юнайтед Груп " излязоха с декларацията и обясниха всичко. Аз няма какво повече да прибавя. Ако някой му минава през главата, че повеждам секрети диалози и върша секрети сделки за " Левски ", значи доста малко ме познава. В момента, в който има, какъвто и да е диалог за собствеността на " Левски ", цялата синя общественост ще бъде съответно осведомена ", разяснява Сираков. След което загадъчно вметна: " Ние се готвим за зима, само че в случай че пристигна лято... "

Собственикът на " Левски " приказва при даването на старта на третата поредна акция " Аз съм " Левски " по подновяването на членските карти. Сираков изрази увереност, че идната акция ще бъде още по-успешна от предходната. " Искам да кажа, че този план го усещам като персонален. Това бе една от главните задания, които сложих преди две години и половина - да обновим членските карти. Това е от най-лесните способи всеки един левскар да се причисли към голямото " синьо " семейство и мисля, че успяхме ", изясни той.

Изпълнителният шеф на " Левски " Ивайло Ивков пък добави, че " Аз съм " Левски " още веднъж ще се яви като доста значима самодейност за финансовото стабилизиране на клуба. " Поради тежкото завещание, което заварихме, към момента не може да се каже, че клубът е изцяло избавен . Затова с зов към всички левскари, желая да кажа, че тази акция ще бъде тест за несломимостта на левскарския дух. Наред с другите ни начинания, би трябвало да създадем решителни крачки за финансовото избавление и стабилизиране на клуба. Тази акция ще бъде и избор на доверие по какъв начин се е управлявал клубът през последната година... През последната година демонстрираме, че при вярно ръководство този клуб може да се самоиздържа в един миг - дано да създадем още една крачка, клубът има потребност от своя максимален капитал - своите последователи ", съобщи Ивков.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР