В кварталите Филиповци“ и Факултета“ се въвежда по-строг режим на

...
В кварталите Филиповци“ и Факултета“ се въвежда по-строг режим на
Коментари Харесай

Въвежда се по-строг режим на придвижване във „Филиповци“ и „Факултета“

В кварталите „ Филиповци “ и „ Факултета “ се вкарва по-строг режим на напредването. Столичната дирекция на вътрешните работи провежда контролно-пропускателни пунктове на изходите. Задължително е всички работещи да се снабдят със служебни бележки от работодателите си, които да показват при инспекциите

Това заяви във Facebook кметът на София Йорданка Фандъкова. Решението е взето дружно с Националния действен щаб на среща при министър-председателя Бойко Борисов. Ген. Мутафчийски осведоми, че записват по-голям брой инфектирани с COVID-19 в двата квартала.

„ Заедно с доктор Пенчев, шеф на столичната здравна ревизия, организираме тестването на всички открити контактни жители “, уточни кметът на София.

Продължава дезинфекцията в рисковите квартали. Екипи на спешната дирекция на Столична община, на кмета на регион „ Красна поляна “ и почистващите компании дезинфекцират всекидневно „ Филиповци “ и „ Факултета “.

Събрани на групи от повече хора в тези квартали няма да бъдат допускани. Затова жителите би трябвало да съблюдават напътствията на полицията и на здравните инспектори, които са на място.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР