В кухнята Деси имаше специален помощник, който й помогна в

...
В кухнята Деси имаше специален помощник, който й помогна в
Коментари Харесай

Деси Цонева Втрещи Всичко Живо С Последното Си Признание! Вижте Какви Ги Върши Докато Готви!

В кухнята Деси имаше специфичен асистент, който й оказа помощ в приготвянето на десерта за гостите. Това беше синът й. Деси Цонева заложи на гурме кухня, уютна атмосфера и професионално представяне на ястията.

В специфични изявление Деси Цонева призна обича ли да готви, коя е най-лесната и вкусна закуска, която знае и кои са нейните недостатъци до момента в който готви. Според Деси всички неща в живота са преходни, в това число и подправките. „ За мен подправките са преходни – както и нещата от живота. Всички усети са на интервали, а усетът е точно подправката… Сега съм на пушен пипер, кориандър, кефир, лайм и лимонена трева “, споделя тя пред vesti.bg.

Деси Цонева обожава да готви, а първата вечеря, която прави сама е за самата нея. „ Егоистично, само че за мен самата. Иначе боготворя да сготвям за хората, които обичам “, споделя тя. За ястието, което Деси готви най-добре, тя споделя да попитаме мъжа до нея. „ Готвя, тъй като обичам “, споделя дъшерята на журналиста Димитър Цонев.

Деси има и своите недостатъци в кухнята. „ Че пия доста вино, до момента в който сготвям “, признава Цонева. Храната, която Деси обожава, само че не си разрешава постоянно е „ текила “. Това, което не й се отдава в кухнята обаче са десертите. „ Не съм мощна в сладкарството “, споделя тя. На обичания човек до себе си Деси готви не какво да е, а каквото изискат децата му, споделя тя.

Въпреки положителното си показване в „ Черешката на тортата “ тя не можа да завоюва наградата на кулинарното предаване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР